Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mi a legjobb és a legrosszabb...

Mi a legjobb és a legrosszabb ajándék ötlet? Valamint ti miket szoktatok kapni ajándékba? Mi volt a legjobb és a legrosszabb?

Figyelt kérdés

Én pl a névre szóló meg a legjobb... kacatokat utálom amit bármilyen boltban megveszel.

Én általában ilyen drogériás csomagokat (pl különleges szappanok) kapok ünnepekre meg ajándékutalványt. Szoktam még teákat meg kávékat is kapni.

Ahogy pár ismerőssel beszélgettem, így ilyet szóltak hogy milyen személytelen ajándékok meg hogy ő ilyen mobilt kapott a múltkor.

Szerintetek is személytelen?

2023. szept. 14. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Legjobb a moziutalvány, könyvutalvány, parfümériába szóló utalvány, wellness utalvány, finom édesség, pezsgő.

Legrosszabbak: a lejárt szavatosságú csoki, olyan könyv, ami nem érdekel, ruha, ami nem áll jól, stb.

2023. szept. 21. 14:07
 12/12 anonim válasza:
82%

Legjobb:

-olyan filmre jegy, amit régóta meg szeretnék nézni,

-ruha, mert az mindig jól jön,

-egy érdekes könyv.

Legrosszabb:

-pénz,

-bármiféle utalvány.

#1-nek igaza van. De ahhoz még hozzátennék egy dolgot. A pénz néhány dolgot nem tud megvenni. Pl boldogság, vagy szeretet.

2023. nov. 1. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!