Milyen ajándékot adjak egy kutyás lánynak?
Egy nem annyira közeli barátnőmnek most lesz a szülinapja. Van egy tacskója akit imád, ezzel kapcsolatosan szeretnék neki valamilyen ajándékot adni.
Vannak jó ötleteitek?
Valami jópofa egyedi Pólót/Bögrét tacskós témában.
Esetleg ha tudsz lopni képet valamelyik sm oldalon a kutyájáról, lehet ilyen hologrammos üveget csináltatni.
Ezt nem írtam le, de egy harmadik barátnőnk már csináltatott neki valamit (azt hiszem pont bögrét) a kutyája képével...
Másolni nem szeretném, úgyhogy olyan ötletre lenne szükségem, ami nem ilyen custom csináltatós...
De azért köszi!
Így passz. Az első gondolatom valami plüss rágóka volt a kutyának, de az meg nem neki lenne ajándék, ezért el is vetettem.
Esetleg névreszóló hám a kutyának, annak hasznát is veszi, és mindig ottvan amikor viszi sétálni?
28 éves, fiatalos lány. Elég csinos.
Igen, valami személyes ajándék is szóba jöhet, csak nem nagyon van ötletem :( plusz nagyon közelről nem is ismerem.
Mit adnátok ilyen korú lánynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!