Ti milyen ajándékot vennétek egy 14 éves lánynak aki él-hal a lovakét? (ékszert ne)
Szia!
szerintem örülne ruhának,lófelszerelésnek,lovas magazinnak,izzasztónak,kötőféknek...
De ha van lova akkor a legjobb a felszerelés.
Mondjuk veszel neki valami olyan színű szettet,amilyen szín illik a lovához,és annak biztosan nagyon örül :)
De lehet dvd meg ilyenek...
Ha van lova, akkor felszerelést vennék, ahogy előttem is mondták ilyen "apróságok": kötőfék, futószár, nyeregalátét, futószára ostor, lovaglókesztyű, pucoló eszközök.
Esetleg ha nincs lova, akkor plüsst vagy képkeretet, nici-s tolltartót,párnát ilyesmit: [link]
Semmiképp ne könyvet vagy filmet, mert ha lóbolond, valószínű, hogy van neki egy rakattal.
Poharat szerintem felesleges. Tapasztalatból mondom: én is mindig azt kapok, és névre szóló bögrékből már van vagy 8 csak nekem.
Lovas magazint is felesleges, mert valószínűleg lóbolond létére azt is vesz.
A lovas felszerelést azért tartom rossznak, mert ha nem tudod a lova méreteit és rosszat veszel, esetleg már van, vagy nem jó a márka, vagy a szín... szóval ez sem egy tuti ötlet.
Igaz, hogy azt írtad, ékszert ne, én mégis azt vennék.
Persze lehet még toll, ceruza valami vicces figurával a tetején.
Menj el pár ajándékboltba: számtalan kütyüt árulnak, szóval kedvedre válogathatsz közülük.
Sok sikert! :D
attól függ :)
ha van saját lova, akkor tényleg nem rossz ötlet egy szükséges felszerelést megvenni.
ha tudod h valami lovasfelszerelése hiányzik, akkor az is lehet, csak figyelj rá, h megfeleljen az izlésének, méretének.
ha csak náha jut el lovardába lovagolni, akkor vidd el egy jó loviba! Annak biztos örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!