Anyósom leszólta az ötletemet, igaza lehet?
Figyelt kérdés
Férjem 35.születésnapjára gondoltam veszek neki görögdinnyét. Kedvenc gyümölcse és rég nem evett. Anyósom viszont leszólta, mert szerinte ez nem elég meghitt és röhejes. Nem kértem ki a véleményét de mégis ecsetelte. Gáz ajándék lehet ha egyébként örülne neki?2023. máj. 18. 16:50
1/14 anonim válasza:
Szerintem is röhejes, meg mondjuk nem tudom, ilyenkor hol van jó görögdinnye még. (Nemtom, én eleve utálom a dinnyét, de tudtommal azt később szokták elkezdeni árulni.)
2/14 anonim válasza:
Nem röhejes, ha kap mellé valamit. Nem volt a kérdés része, de ilyenkor még nincs jó dinnye
3/14 anonim válasza:
De az uborkát se felejtsd el akkor... 🥲
4/14 anonim válasza:
Ha mellé főzöl egy emberes romantikus vacsorát akkor talán desszertnek elmegy...meg egy üveg bor minimum
5/14 A kérdező kommentje:
5-Jó ötlet :)
2023. máj. 18. 17:08
6/14 Senior Séf válasza:
Nagyanyáink még tudták, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ha tudsz főzni, a mai világban igazi kincs vagy, és annál szebb ajándék nem kell.
7/14 anonim válasza:
Felénk a zöldségboltban már van finom dinnye. (igen finom, mert kóstoltam) 650-700Ft kilója.
Ha nem fél dinnyét veszel, akkor felkarikázva, meghámozva akár összerakhatsz belőle egy "emeletes tortát".
8/14 anonim válasza:
Lehet fura, de én jobban örülnék a dinnyének, mint valami mások által meghittnek gondolt ajándéknak. Én tényleg azon élek kb, mikor szezonja van. Egy buktatója van, ha nem sikerül jót választani. Úgyhogy vennék negyedet vagy felet. Ha nagyon ajándék központúak vagytok, akkor vegyél még hozzá valamit.
9/14 anonim válasza:
ha szegények vagytok, biztos jó ajándék... nálunk inkább alapvetés, hogy mindenki kedvenc gyümölcséből van otthon, ha éppen elérhető.
10/14 anonim válasza:
Anyósodnak a gyereke, tehát érzelmileg egészen másképp áll hozzá, mint te. Neki ez szent és sérthetetlen évforduló (netán, ha egyetlen gyereke), te meg elviccelnéd (az ő véleménye szerint. Amúgy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!