Mennyi pénzt adnál? Esküvő
Figyelt kérdés
2022 nyarán volt a lagzink. 20.000ft-ot kaptam egy közeli rokontól. Idén lesz az ő esküvője. Mennyi pénzt adnátok a helyembe? Normál esküvő mindkettő volt zenekar minden ami kell.
Köszi a válaszokat!
2023. máj. 14. 08:42
3/22 anonim válasza:
Én is max 30-t mondanék, de ha anyagilag nagyon jól állnék, és nagyon szoros kapcsolatom a párral,akkor akár többet is.
Tavaly egy barátnőmnek 50k-t adtunk együtt a párommal (ergo 25k/fő). Sajnos ennél többet nem tudunk az idén adni a lagzikon,amikre hivatalosak vagyunk. Bármennyire szeretjük a házasodó párokat, nem engedhetünk meg ennél többet (plusz ugye mi az ottalvást is fizetjük) :(
4/22 anonim válasza:
Én ugyanúgy 20ezret adnék infláció vagy sem.
8/22 anonim válasza:
20 minimum fejenként.
Ha nem gond, akkor többet is.
Nem az befolyásolna, hogy ő mennyit adott.
9/22 anonim válasza:
Az meg sem fordul a fejedbe h ő csak annyit tudott adni? 40 ezret minimum 20-20
10/22 anonim válasza:
Ha te többet adsz, azt hiszi, hogy túl akarsz tenni rajta. Adjál te is 20 ezret, vagy valamilyen arany ékszert, nyakláncot például, de 20 ezer Ft értékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!