Mit vennél egy olyan embernek, aki nem érdeklődik semmi iránt? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tudom,rengeteg ilyen kérdés van, de nem találtam semmi jót a válaszok között. Nemsokára lesz az egyik családtagomnak a szülinapja, de semmi ötletem nincs. 20 éves lány, de egyszerűen nincs semmi ami érdekelné. Nincs kedvenc filmje/színésze,énekese. Az ég világon semmiért nem rajong. Parfümöt/sminket hiába veszek neki, mert van neki egy fióknyi. Ajánlották még a pandora karkötőt/nyakláncot de az is van neki ráadásul charmot se tudok rá venni mert tele vannak. Gondoltam hogy veszek a szobájába valami szép dekorációs elemet, de nemrég újította fel teljesen és mindene megvan, hiába vennék a 8. takaró mellé még egyet vagy egy párnát. Ruhákat nem szereti, tehát ilyenféle ajándék sem jó. Olvasni nem szeret, tehát a könyv is kilőve. Élmény ajándékot se tudom hogy mit adhatnék neki esetleg hiába fizetem be bármilyen extrém dologra nem szereti, a wellness hétvége sem érdekli különösebben. Egyszerűen fogalmam sincs mit kéne neki venni. Olyan 10 ezer ft értékben szeretnék, mert a szülinapomra ő is drágább ajándékot vett. Bárkinek bármi ötlete van, hogy mit vegyek neki várom a válaszát. :))) Köszönöm.2023. ápr. 24. 21:42
1/7 anonim válasza:
Adj neki ajándékutalványt oszt majd vesz magának amit akar.
2/7 anonim válasza:
Ezt pont neki találták ki! :)
3/7 anonim válasza:
Műviragot. Azt még locsolni se kell.
4/7 anonim válasza:
Ajándékutalvány esetleg csak simán pénz. Rakd bele egy üdvözlőlapba.
6/7 anonim válasza:
Vagy a basic ajándék, mint a bögre, zokni.
Vagy csoki ajándékutalvánnyal.
7/7 NTBS válasza:
Pénz, utalvány. Fotóalbum közös képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!