Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Tudnátok ajándék ötleteket adni?

Tudnátok ajándék ötleteket adni?

Figyelt kérdés

Úgy utálom ezt, elmondom, miért. Barátnőmnek nincsenek hobbijai, igy ez kilőve. Ruhát azt mondta ne vegyek, mert szerinte nem találom el az ízlését. Lakásdekor megint olyan, hogy jó eséllyel nem fog neki tetszeni. Élményt most nem lehet egyéb okok miatt. Társast, puzzle-t szereti, de az utóbbi években a rokonok lenyúlták ezt az ötletet, van neki már egy csomó. Főzni sem szeret, szakácskönyv kiesett, meg úgy általában a könyvek, mert olvasni sem szokott.

Komolyan tanácstalan vagyok. Szeretném meglepni, de nem könnyű eset. Tippek? 28 éves

2022. dec. 15. 19:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Ékszereket sem nagyon hord, csak alkalomadtán.
2022. dec. 15. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Ha ennyire nem jó neki semmi miért várja el az ajándékot

Adj neki vásárlási utalványt aztán vegyen amit akar

2022. dec. 15. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy meg is kérdezheted tőle. Nem tudom mióta vagytok együtt de én hamar rájöttem higy már nem tudok ajándék téren olyan dolgot adni a páromnak aminek tényleg örülne, mert egy dolgozó ember úgyis mindent megvesz magának amit akar. Ezért elkezdtünk közösen venni. Mondjuk mi már együtt élünk, amit veszünk azt ketten használjuk.

Ha nem éltek együtt akkor élményt javaslok. Valahol egy szép vacsora vagy amit mindketten szeretnétek, beszéljétek meg.

2022. dec. 15. 20:20
 4/8 anonim válasza:
100%
Parfüm,könyv,színházbérlet,mozi/koncert jegy.
2022. dec. 17. 15:09
 5/8 xylkkfz válasza:
100%
wellness hétvége esetleg?
2022. dec. 17. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Smink, pihepuha pléd (bekuckózni), mobiljához kütyü, pc-hez kütyü, hajához hajkefe, csat, hajcsavaró hajpakolas, Dm-es vagy Rossmannos ajandekutalvány, ha tudod mi a kedvenc illata, akkor azt, erdekes bögre, érdekes tál, teakészlet, ha főz, akkor serpenyő. Ha vezet, akkor autós kütyük.

Kütyübazáron találtam ötleteket.

2022. dec. 17. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
6 -serpenyő, bocs.
2022. dec. 17. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha fázós akkor ágymelegítő.
2022. dec. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!