Ajándék ötleteket tudna adni valaki?
Figyelt kérdés
12 éves unoka húgomnak szeretnek ajándékot venni, utánna jártam,érdeklik a kozmetikai dolgok is,de azt már nem sikerült ki deríteni,hogy konkrétan mi az. Akinek van tapasztalata miket használnak a mostani tinik azt szívesen veszem,akár más ötleteket is.2020. dec. 2. 18:09
1/2 anonim válasza:
Egy szép ajándékcsomag, Nivea, Fruttini vagy valami hasonló. Kézkrém, testápoló, tusfürdő, ilyenek szoktak lenni benne, szerintem ez mindig jó ajándék, és ilyenkor mindig ki vannak rakva a drogériákban.
Valami tinis édes parfüm
Szempillaspirál
Ajakápoló
Ajakradír
Ha az anyukája megengedi, esetleg egy szolidabb szájfény.
Hajpakolás
Testpermet
2/2 A kérdező kommentje:
Valóban valami visszafogott kell. Nem szereti a csiricsáré dolgokat,meg nagyon nem is vettem észre,hogy esetleg festené magát. Ezért is lepődtem meg amikor az anyukája mondta,hogy erdeklődik az ilyesmi iránt. Arra gondoltam,mindenből egy keveset teszek. Amit megfigyeltem,az az,hogy szereti a kézügyességet. Gondolok itt,kar lánc,nyaklánc stb. Láttam többször is,hogy a kis barátnőjével csinálgatják. Ez az időszak pont az,amikor a kicsi lányból lesz nagy lány ezért is olyan nehéz..😃
2020. dec. 2. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!