Mit vegyek neki(k)karácsonyra?
Új kapcsolat, külföldi partner.
40-es férfi, kb mindene megvan. Arra gondoltam, hogy valami tipikus magyar gasztrocuccal lepném meg (a tárgyi ajándékon kívül, ami már megvan). pl. szalooncukor, de mivel én nem fogyasztok ilyesmiket, fogalmam sincs melyik milyen. Kb középkategóriás, bármelyik szupermarkerben megvehető termék lenne az ideális.
Vennék vmit az anyukájának és az unokahugának is (3éves).
A karácsonyt együtt töltjük, én utazom BUSSZAL hozzá, így a szállítás kérdése is egy újabb faktorként jön számításba :D pl. speckó termelői hústermék = erős illata (szaga van), nem túl szerencsés sztem egy 5 órás buszúton
Nem szeretik a kulfoldiek a pickünket meg ilyenek. Ezekkel óvatosan. Mert elfogadják lehet kedvesen aztán dobjak a kukába mert "mócsingos hús".
Amugy nagyon nem illik neked utazni meg neked udvarolni egy pasinak. A magyar nőket is lejáratod egyúttal. Marhára nem így kéne az egészet csinálni.
Bmeg gyerekek f nak kell lehúzni a magyar árut?
Kib szott jó szaloncukrok vannak magyar gyártóktól, sajt, hús is tartós szalámi pick bármi jó. Nekik kuriózum.
Aki kidobja, az olyan is. De pl ott az olaszok prosciutto crudo ja, van akinek az büdös itthon mert szokatlan. Attól még érdekes.
Nehogy már lehúzzátok esztelen barmok a csodálatos termékeinket, kincseinket. Szégyenek vagytok.
Szaloncukor az esélyes, de ott is ezerféle van. A túró rudi jó ötlet, köszönöm! Alkoholt egyikünk sem iszik :)
Még ami eszembe jutott, az ilyen speckó házi készítésű csodaszappan (kecsketej, levendula stb.). Nagy bio- és egészségrajongó, ezért gondoltam valami hasonlóra, a kislánynak pedig valami plüss állatra.
A tárgyi részét már kitaláltam: egy könyv lesz (angol nyelven)+egy boxkesztyű (kick boxol), de a gaszrorésze a nagy kérdés. Alkoholt nem fogyaszt :)
A hús-kérdéstől is szívesen elállok, leginkább a szállítással járó kihívások miatt.
Szaloncukorból milyen márkák és ízek ajánlottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!