Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol és kb mennyiért raknának...

Hol és kb mennyiért raknának nekem össze egy könyvet?

Figyelt kérdés
Anyum régen cukrászként dolgozott, mellette nekünk is rengeteget sütött, ezért többszáz receptje van, mind papírokra, fecnikre, szalvétákra írva. Mindig panaszkodik hogy milyen nehezen találja meg amit keres, mert az összeset át kell hozzá nézni. Ezért arra gondoltam, hogy begépelnék minden receptet wordbe, megszerkeszteném úgy, ahogy szeretném, hogy nyomtatásba kerüljön, tennék hozzá egy tartalomjegyzéket, elküldeném valakinek aki kinyomtatja és könyvbe köti, és ez lenne a karácsonyi ajándéka. Csak azt nem tudom, hogy van-e olyan vállalkozás ami foglalkozik ilyennel, és ha igen, mennyire borsos áron.

2022. nov. 10. 23:31
 1/5 anonim válasza:
100%

Szakdolgozatot is 3-4ezerért kötnek (+a nyomtatás díja), szóval a könyvkötés sem lehet sokkal drágább, talán még olcsóbb is.

Elég sok ilyen vállalkozás van, csak keress rá, pl.:

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 11. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég úgy, hogy összespirálozzák, azt bármelyik fénymásolószalonban nagyon olcsón megcsinálják. Ott ki is nyomtatják kétoldalasan, ha te magadnak nem tudod megoldani, fekete-fehérben kb 20-25 Ft/oldal, tehát úgy 50 Ft/lapra jön ki. Ha viszont színes, akkor olyan a különbség, mint a kedvezményes és a piaci gázár között, szóval csak akkor legyen az ha nagyon muszáj. A spirálozás árát nem tudom.
2022. nov. 11. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

még postán is intézhető az egész folyamat.

ha meg könyvet akarsz inkább, akkor szerintem is oda vidd, ahol szakdolgozatot kötnek. az pont úgy fog kinézni, mint egy könyv. mert amúgy 1 db könyv "kiadásával", elkészítésével nemigen fog senki foglalkozni.

Vagy még azt is megteheted, hogy a kinyomtatott lapokat lefűzöd egy szép gyűrűs mappába. Ha bugyikba teszed, akkor ki lehet úgy venni a lapokat is, hogy ne kenődjenek össze.

2022. nov. 11. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A szakdolgozat kötésnél egy szabvány borítót tesznek rá. Ha olyan megfelel, azt a legtöbb fénymásoló szalon meg tudja csinálni viszonylag olcsón. Sok helyen komolyabb könyvborítót is tudnak neked csinálni, akár rendes fényképes könyv címlappal is - pl. ha van képed anyukádról a konyhában, vagy a családdal együtt...

Bármit meg tudnak oldani, minden csak azon múlik, hogy pontosan mit akarsz és mennyit szánsz rá. Érdemes ilyen helyeken kérdezősködni a lehetőségekről és persze az árakról is.

2022. nov. 13. 15:57
 5/5 anonim válasza:
Sikerült találni?:)
2022. nov. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!