Milyen apróságot adnátok a körmösötöknek, pillásotoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ők is mindig adnak a vendégeiknek.
Huszonévesek.
2022. okt. 23. 10:32
1/9 anonim válasza:
Egy új körömcsiszoló gépet,lámpát.
2/9 anonim válasza:
Szerintem itt csak a gesztus a lényeg, hogy gondoltál rájuk. Vmi desszert teljesen jó. Ha meg annál egyedibbet szeretnél, akkor menj ki a karácsonyi vásárra, és valami jópofa kis díszt vegyél, ami illik hozzájuk.
4/9 anonim válasza:
Mivel nem járok ilyen helyekre, nem biztos, hogy érdemben tudok választ adni. Szerintem is jó ötlet valami finomság, ha tudod, hogy nem glutén laktóz vagy egyéb érzékenyek, süthetnél nekik sütit, akár mézeskalácsot kis személyre szóló mintával.
6/9 anonim válasza:
Körmöst. Mint régen a suliban. Vagy nem is! Körömpörköltet! Az mekkora poén!
8/9 anonim válasza:
Apróságokat szoktam adni a vendégeimnek, valami kis édességet vagy csecsebecsét. Nem várok tőlük semmit, de ha mégis akkor valami hasonló apróság megteszi. Ha valami jóval nagyobbat kapnék az már nekem lenne kellemetlen.
Csiszológépet meg lámpát pedig végképp ne! Baromi drága és ha nem vagy kolléga akkor minden jószándék ellenére jó eséllyel valami olyat fogok kapni, ami nem jó / semmi szükségem rá :)
9/9 anonim válasza:
Minek adni bármit is? Nem barátnőd, ő csak egy szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!