Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ha valakinek ajándékot veszel...

Ha valakinek ajándékot veszel valamilyen alkalomra (leginkább születésnap) elvarod hogy később viszonozza, illetve mit csinálsz ha ezt nem teszi meg, dühös leszel, vagy megemlited neki?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 21:04
1 2
 11/16 Kései Sirató ***** válasza:
86%
Nem várok el semmit, és ha nem kapok ajándékot nem vagyok annyira bunkó, hogy szóvá tegyem.
2022. okt. 5. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Csak a legközelebbi családtagokkal, es a legjobb barátnőmmel szoktunk ajándékozni. És szívesen teszem, nem kényszer. Nem várok viszonzást, de én is szoktam kapni.
2022. okt. 5. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha ELVÁRNÁM, hogy viszonozza, nem 'ajándékot' adnék, hanem csereüzletet kötnék.
2022. okt. 5. 20:16
 14/16 Kólauborkával ***** válasza:
70%

Én sokszor elfeledkezem ezekről, szóval elvárni sem várom, de őszintén: még a sajátomról is megfeledkezem sokszor annyira nem tartom számon.

Viszont én bármikor ajándékozok, ha látok valami olyat, aminek örülne az adott ismerősöm, nem várom meg az ünnepeket.

2022. okt. 5. 23:24
 15/16 anonim válasza:
47%
Én nem várom el tőle, de jobban "bebiztosítja" magát ezzel nálam
2022. okt. 7. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el, hogy cserébe én is kapjak ajándékot. Ugyanakkor csak a legközelebbi barátaimnak szoktam adni, vagyis akiket én annak tartok, szóval az pl. elég bántó volt, mikor volt, aki fel sem köszöntött közülük.
2022. okt. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!