Mennyi pénzt illik adni minimum egy lagziban ajándékként?
Figyelt kérdés
Én egy barátja vagyok a menyasszonynak.
Egy barátom aki szintén meghívott, ő, pedig "nagybácsi" kategória, de fiatalabb, mint az ifjú pár, és ezidáig életükben nem sokat találkoztak, mostanában kezdte a család feléleszteni a rokoni kapcsolatokat....
Egyikőnk sem repesve megy a lagziba, de már megígértük. Ajándékot nem kérnek, helyette pénznek örülnének.
Tényleg mennyit illik manapság minimum...?
Ti mennyit szoktatok?
2022. szept. 9. 10:50
11/25 A kérdező kommentje:
Igen amibe kerülünk, ez lenne igazán érdekes, de honnan lehetne kiszimatolni
....
?!
2022. szept. 9. 15:11
12/25 anonim válasza:
Ezt max. megbecsülni tudod az alapján, hogy milyen hely, illetve megnézed a honlapjukat (ételek, italok, savanyúság, stb. árait). Ez alapján legalább árkategóriát be tudsz lőni. Pontosan nem fogok tudni, de nem is kell. Nagyságrendekről van itt inkább szó.
13/25 anonim válasza:
Én 20-at szoktam.
Viszont oda nem megyek, ahova nincs kedvem. Csak jó barátok, családtagokéra.
15/25 anonim válasza:
25k körül adnak mostanában per fő
16/25 anonim válasza:
Általában a vacsi árát illik bedobni a menyasszonytáncnál.Ez kb most 20-25eFt
17/25 anonim válasza:
Ötfős család vagyunk. Barátok esküvőjére mentünk végül csak négyen. Ez százast dobtunk be.
18/25 anonim válasza:
Ennyi pénzszóró butát....1 tál kajáért 25e:DDDD
19/25 anonim válasza:
Szerinted mennyibe kerül az étel ital per fő fél napos rendezvényen?
20/25 Kései Sirató válasza:
18-as te nagyon smucig és/vagy járatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!