Apák napjára mit lehet egy 59 éves apának venni vagy készíteni??
Mostanában elég gyakran látok olyan pólókat, bögréjet vagy párna huzatokat amiken egy-egy vicces idézet van.
Biztos léteznek ilyenek apák napi témában is.
Tudom, már tegnap lezajlott az idei évben, de vannak tippjeim. 50 éves négy gyermekes (13, 15, 26, 28) apuka és nagypapaként (3 éves, fél éves) mondom az ötleteket:
- Vidd el egy jó vendéglőbe, étterembe (ha nem jár rendszeresen, akkor örülni fog. Engem pár éve meglepett a család és azóta minden évben megyünk, szokássá alakult.)
- Olyan programot is szervezhetsz, amit kedvel. Színház, koncert, rendezvény. Ha mázlid van, akkor a köszöntés napjára esik, ha nem, akkor a jegy az ajándék. Én még egy mozizásnak is örülök, de minden jó ötletnek.
- Ha van hobbija, mániája, akkor avval kapcsolatos ajándék jó ötlet. (kertészkedés, barkácsolás, gyűjtögető hobbi, stb.)
- A saját készítésű ajándékok is akkor nyerők, ha kapcsolódnak a felköszöntött érdeklődési köréhez.
- A poénos ajándékok is jók, de mindig legyen mellé valami "értelmes" ajándék is. A poénos terméknél az a nyerő, ami nem veszti el az aktualitását. Ha mégis, akkor semmiképp ne legyen fő ajándék, lehetőleg csak egy a sok közül. (vigyázni kell, nehogy sértődés legyen a vége az ilyen meglepiből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!