Jó ötlet ezt venni anyóséknak anyák napjára?
Röviden: Anyósom és azt ő anyja ugyanazt a mentalitást képviselik az életben (az élet veszélyes,ne merj lépni, elégedj meg azzal ami van)
Párom most váltott munkahelyet és ennek kapcsán nagyon kiéleződött köztünk az ellentét. Rendesen megharagudtak a 31 éves fiára/unokájára,hogy mit mocorog és majd jól kivágják az új helyen és akkor jön a kutya világ.
Májusban Orvos-Tóth Noémi jön a városunkba, a Szabad Akarat c. könyve kapcsán lesz előadása. Arra gondoltam vennék nekik jegyet, hátha kicsit tágíthatom a nézőpontjukat. Az Örökölt sors c. könyvet olvasták (általam), az tetszett nekik.
Pont erről szólna az előadás,hogy ezeket a hiedelmeket ne örökítsük már minden áron tovább.
Én nagyon szeretném átadni nekik, amiről a könyvben olvastam.
De nem tudom,hogy jó ötlet vagy olaj lenne a tűzre. Ezért kérdezek itt, kívülállóktól. :D
Off: mi ez a sok egymás után 5 db anyósos kérdés ma? :D ez valami rekord.
Bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam de muszáj volt megemlítenem.
Nem hiszem, hogy jó ötlet. Egyetértek azzal, aki azt mondja: ajándékba ne olyasmit adj, amivel kvázi "átnevelnéd" őket. Még az sem biztos, hogy értenék az üzenetet, hogy miért küldted el őkett erre az előadásra.
Anyák napjára én maradnék a klasszikusabb vonalon: virág, cukrászdába meghívás, ilyesmi.
Ugye nem az Orvos tót noémi könyvét meg turnéját reklámozod itt történetnek, anyósos kérdésnek álcázva?
Ha valós, ha van egy kis eszük az öreglányoknak akkor igen, olaj lenne a tűzre. Te fordított esetben mit éreznél? A te ünneped, a mai nap érted van, rólad szól és "ajándékba" kapsz egy ilyen nevelést. Pontosabban az üzenetet, hogy milyen hü.lye vagy, látod a szakember szerint is. Na, ezt nem. Ez a te ajándékod lenne magadnak, hogy jobban tudod és, hogy te győztél. Ennél szebbet elképzelni se tudok anyák napjára a gyerekemtől-unokámtól! Ahh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!