Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Jó ötlet ezt venni anyóséknak...

Jó ötlet ezt venni anyóséknak anyák napjára?

Figyelt kérdés

Röviden: Anyósom és azt ő anyja ugyanazt a mentalitást képviselik az életben (az élet veszélyes,ne merj lépni, elégedj meg azzal ami van)

Párom most váltott munkahelyet és ennek kapcsán nagyon kiéleződött köztünk az ellentét. Rendesen megharagudtak a 31 éves fiára/unokájára,hogy mit mocorog és majd jól kivágják az új helyen és akkor jön a kutya világ.

Májusban Orvos-Tóth Noémi jön a városunkba, a Szabad Akarat c. könyve kapcsán lesz előadása. Arra gondoltam vennék nekik jegyet, hátha kicsit tágíthatom a nézőpontjukat. Az Örökölt sors c. könyvet olvasták (általam), az tetszett nekik.

Pont erről szólna az előadás,hogy ezeket a hiedelmeket ne örökítsük már minden áron tovább.

2022. ápr. 21. 14:55
1 2
 1/20 anonim válasza:
28%
Te tudod.
2022. ápr. 21. 14:57
 2/20 A kérdező kommentje:

Én nagyon szeretném átadni nekik, amiről a könyvben olvastam.

De nem tudom,hogy jó ötlet vagy olaj lenne a tűzre. Ezért kérdezek itt, kívülállóktól. :D

2022. ápr. 21. 14:59
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Ajándékba nevelő célzatú előadásra küldöd őket? te jó ég, komolyan gondolod, hogy ennek örülnek legjobban?
2022. ápr. 21. 14:59
 4/20 anonim válasza:
67%

Off: mi ez a sok egymás után 5 db anyósos kérdés ma? :D ez valami rekord.

Bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam de muszáj volt megemlítenem.

2022. ápr. 21. 15:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékba nem adunk olyan dolgot, ami a másik "megjavítását" célozza meg. Te örülnél, ha anyósodtól egy olyan könyvet kapnál, ami azt propagálná, hogy "elégedj meg azzal, amid van", vagy hogy hogyan legyél a tökéletes meny? :) Ha nem kedveled anyósodat, inkább ne adj neki semmit, vagy vegyél neki virágot és kész.
2022. ápr. 21. 15:04
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Azt mondod, tetszett nekik a könyv, majd csinálnak mindent tovább ugyanúgy. Inkább virágot adjatok, mielőtt végleg elmérgesedik a viszony. Tudod, az új ismeretek nem hoznak automatikusan változást. Olvashatnak száz könyvet, nézhetnek ezer előadást, olyan lesz nekik mint megnézni egy filmet. Felállnak és az élet megy tovább. Ahogy eddig. Nem a te dolgod átnevelni őket.
2022. ápr. 21. 15:11
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem, hogy jó ötlet. Egyetértek azzal, aki azt mondja: ajándékba ne olyasmit adj, amivel kvázi "átnevelnéd" őket. Még az sem biztos, hogy értenék az üzenetet, hogy miért küldted el őkett erre az előadásra.

Anyák napjára én maradnék a klasszikusabb vonalon: virág, cukrászdába meghívás, ilyesmi.

2022. ápr. 21. 15:12
 8/20 anonim válasza:
85%
És mi honnan tudjuk, hogy olaj lenne-e a tűzre, senkit nem ismerünk a sztoriból.
2022. ápr. 21. 15:13
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Igazán "kedves" ajándék. Nem túl jó ötlet aranyos gesztusnak álcázva megpróbálni megváltoztatni a másikat.
2022. ápr. 21. 15:16
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

Ugye nem az Orvos tót noémi könyvét meg turnéját reklámozod itt történetnek, anyósos kérdésnek álcázva?

Ha valós, ha van egy kis eszük az öreglányoknak akkor igen, olaj lenne a tűzre. Te fordított esetben mit éreznél? A te ünneped, a mai nap érted van, rólad szól és "ajándékba" kapsz egy ilyen nevelést. Pontosabban az üzenetet, hogy milyen hü.lye vagy, látod a szakember szerint is. Na, ezt nem. Ez a te ajándékod lenne magadnak, hogy jobban tudod és, hogy te győztél. Ennél szebbet elképzelni se tudok anyák napjára a gyerekemtől-unokámtól! Ahh!

2022. ápr. 21. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!