Anyoskent orulnetek ennek az ajandeknak?
Vagy a csésze vagy a cserepes virág szerintem jó ötlet. Esetleg az unoka fotót nyomtatsz cserépre és valami virágot raksz bele. Kirakó csak akkor jó, ha van türelme az ilyen kreatív, gondolkodós dolgokhoz, esetleg a hobbija a kirakózás. Ha szereti, akkor valami komolyabbat szerintem.
#18. Sajnos rám is igaz majdnem minden, amit felsoroltál, leszámítva azt, hogy nem utálok és kezdek ki másokat a saját nyomorom miatt. De itt valóban sok az ilyen típus, ha nekem sz.r legyen másnak is az...ezért selejt ez az oldal, sokan nem segíteni jönnek fel másokon, hanem még belé is rugnak...
Ha szeret kirakózni akkor bármelyik ötlet jó.
Ha nem, akkor a virágiskertjébe egy különlegesebb virág is örömöt okozhat
Wellnes hétvége, könyv utalvány, valami ami kapcsolódik a hobbijához.
Az unokás kirakó legyen inkább anyáknapi ajándék.
Anyós a sógornőmtől állandóan ilyeneket kap, hülyét kap tőle. Mondjuk mit vegyen, mikor fogalma nincs semmiről az anyjával kapcsolatban... 25 éves nem főz, de karácsonyra kuktár hozott.
Anyóst meg baromira bántja, hogy nekik ennyire számít.
14, egy ajándék értékét az adja, hogy odafigyelsz a megajándékozottra.. Szerinted mennyi figyelmet kap ez az anyós, mennyire ismerik, ha ezt itt kell megkérdezni?
Engem decemberben kigúnyolt a sógornőm meg a debil családja, mert az volt az ajándék, hogy anyóst autóba raktam (már csak max orvoshoz megy el egyedül), elvittem egy fehérneműüzletbe, és kapott bugyikat meg trikókat.
Tudom, hogy régóta aggódik, hogy ezer éve nem vett újat, jaj, mi lesz, ha kórházba kerül, nincs egy normális darab. Hát most van. Hogyan volt ettől, mint a drága, márkás, parfümös tusfürdőtől, testápolótól (kuka), mert évek óta mindentől viszket, egyfélét használ.
Szóval adj inkább figyelmet... És mutasd meg az unokát személyesen, ne bögrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!