Anyoskent orulnetek ennek az ajandeknak?
Ha 12 évesen lennék anyós, nem hogy örülnék, hanem direkt ezekre vágynék.
51 évesen azért egy rendes ajándékot jobban tudnék értékelni a sok porfogó kacat helyett...
Szerintem meg tök jó ötlet. Nekem is van kutyám és nagyon örülnék ha olyan ajándékot kapnék amin ő van.
Unokám nincs, de biztos vagyok benne hogy ha lenne, ugyanúgy örülnék az unokás ajándékoknak is, mint a kiskedvencesnek.
Ezek legalább személyes ajándékok, nem tucattermékek amit csak levesz az ember a polcról és bárkinek odaadhatja.
9, tehát ha a kérdező gyerekéről készült cuccot elkezdenék tucatban gyártani, az másnak is annyit jelentene mint az ő családjuknak? Te megvennéd az idegen gyerekről készült tárgyat?
Pont ez a lényege, hogy ezek az ajándékok nem a pénzről szólnak, hanem a fontos dolgokról. Az érzelmekről.
Én sokkal jobban örülök ha ilyesmit kapok, ami csak nekem érték, mintha mondjuk kapnék egy drága táskát vagy parfümöt, vagy akármit. Azokat én is meg tudom venni magamnak, ennek viszont érzelmi értéke van.
De nyomogassátok csak a pirosat, itt a gyk-n érzelmi analfabéták vannak akiknek a szemében gáz minden ami normális, mert diszfunkcionális családokban nőttek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!