Örülnél egy elektromos fogkefének karácsonyra?
Figyelt kérdés
Egy 18 ezer ft-os elektromos fogkefét vettem a nővéremnek, de már egyre inkább úgy érzem, hogy nem volt jó ötlet, és nem fog örülni neki. De annyi mindene van már, és nem tudtam mit kitalálni. Lehet, hogy felesleges pénzkidobásnak fogja tartani. De ilyen eszköze biztos hogy nincs. Lehet azért, mert nem is érezte fontosnak hogy legyen? Te örülnél neki? Nem volt túl nagy hülyeség ilyet venni? (Amúgy én az öccse vagyok)2021. dec. 24. 04:08
1/16 anonim válasza:
Személy szerint nem örülnék neki, nem szeretem használni. De lehet, hogy a nővéred meg imádni fogja. Nem vagyunk egyformák.
2/16 anonim válasza:
Igen :) Mondjuk én mindennek örülök, meg van velem áldva a család 😂
Azért egy kitchen aid jobb lenne, de a fogkefét se szólnám le :)
3/16 anonim válasza:
Ha nem lenne egyértelmű, hogy örülnék neki, de biztos megkérdezném a tartalék fej lelőhelyét
4/16 anonim válasza:
Igen :D
Alapvetően mindennek örülni szoktam.
5/16 anonim válasza:
szerintem jó dolog. reméljük a tesód is örülni fog neki 🙂
6/16 anonim válasza:
Igen!!
Illetve örültem volna neki valamikor,de ma már ehhez az öt saját foghoz túlzás lenne mikor egy perc alatt körbenyalom őket.De ha régen kaptam volna akkor biztosan használtam volna.Okosfogkefe?
7/16 anonim válasza:
Persze, hogy orulni fog neki ... termeszetesen ha van foga a noverednek :) Mert mondjuk egy kopasz ember sem orulne egy hajnyironak :D
8/16 anonim válasza:
Én mérsékelten örülnék csak, de a férjem spec pont ezt kért. Azért esetedben necces, mert meglepetésnek sülhet el rosszul....
9/16 Metionin válasza:
Nekem van, szerintem az egyik legjobb ajándék volt amit valaha kaptam, imádom. Szóval ha nem lenne, örülnék neki.
10/16 anonim válasza:
Jó lesz az, sokkal jobb, mint a hagyományos fogkefe, alaposabban tisztít, meg fogják hálálni a nővéred fogai! Boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!