Mit adjak a barátomnak 1 és fél évre?
Figyelt kérdés
14.én leszünk egy és fél evesek, karácsonyra közös pulcsit kap közös fogkefét egy befőttes üvegbe 60randi ötletet és ég telefontokot, már csináltam neki "nyisd ki ha... vagy Leveleket"illetve közös képeket is kapott már kapott már plakátot közös képekkel es kinyithatos dobozt is amibe képek Csokik emlékek voltak igazából már nincs egyetalan ajándék otletem es nincs rá sok pénzem maximum 1-2 nagyon max 3ezer forint, cigizik es már kapott dobozt is hamutálat is és gyujtokat is 16 éves és igazából psen szeret játszani illetve inni
Jól tudok kreativokodni szóval az is jó ha valami kreatívat csinálok neki gondoltam élményre pl mozi vagy ilyesmi de az nagyon drága lenne
2021. dec. 5. 16:29
1/1 anonim válasza:
Vegyél 3 narancsot vagy csokit, felezzétek meg és egyétek meg együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!