Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak karácsonyra a...

Mit adjak karácsonyra a barátomnak, akinek megvan mindene?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze, úgyhogy nem ismerem még nagyon mélyen, de elég gazdag a családja és megvan mindene, így nem igazán tudom, minek örülne... 20 éves. Arra gondoltam, valami személyeset kéne, vagy saját készítésűt. De nem akarok ilyen közös képes porfogókat. Szívesen sütök, de karácsonykor mindenki tele van mindenféle finomsággal.

Valami ötlet, ami nem közös képes bögre meg plüss, hanem valami egyszerű de nagyszerű? :)

2021. nov. 23. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
FOTÓalbumot közös képekkel
2021. nov. 23. 11:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nemrég ismerkedtünk meg, nincs egy rakat közös képünk. Meg ez egy pár hónapos kapcsolatban még csak üres giccs nekrm, 2-3 év után van annyi érzelmi töltete, hogy valóban örömet okozó ajándék.
2021. nov. 23. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Kulcstartó? Vannak kulcstartó alapok, amikbe lehet, akár képet is tenni, és mégis hasznos.
2021. nov. 23. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Húha, nehéz ügy.

Pár sort írj róla, én nagy ajándékozó vagyok, hátha lenne ötletem.

Szeret enni? Főzni? Sportolni? Adományozni?

Én biztos nem tárgyat vennék.

2021. nov. 23. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem pont az elején érdemes ezeket a giccses dolgokat ajándékozni mint a közös fényképes bögre hiszen nem nagy pénz stb…

Én az első karácsonyra egy könyvet vettem neki egy olyan témában amit biztosan tudtam hogy szeret.

Én a sajátkészítésű dolgok híve nem vagyok. Csak akkor ha valaki tényleg baromi ügyes.

Mondj dolgokat mivel foglalkozik, mit szeret hátha tudunk valami jó ötletet neki.

2021. nov. 23. 12:40
 6/8 anonim válasza:
100%
Van egy ilyen barátom és imádja a lakberendezést. Én IKEA utalványt szoktam neki adni karácsonyra.
2021. nov. 23. 16:03
 7/8 anonim válasza:
100%
Valami közös program, menjetek el együtt valahova, ez lehet bármi: wellness, szabaduló szoba, koncert, akár mozi, igazából nem tudom mit szerettek, de az élmények maradandóak, én biztosan örülnék ha ilyesmit kapnék.
2021. nov. 23. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég van köztetek kapcsolat, tehát nem javaslok semmi olyat, ami kettőtökre utal. Valóban vegyél neki egy ajándékutalványt, vagy menjetek el ketten valahová. Ha ez drága egy magadnak, akkor járuljon hozzá anyagilag.
2021. nov. 26. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!