Mi volt életed legkreatívabb, legemlékezetesebb vagy egyszerűen legjobb ajándéka?
Ajándék ötleteket szeretnék gyűjteni, de nem tanácsot kérek, mert azt nehéz adni. Kíváncsi vagyok, ki milyen ajándéknak örült, lehetőleg konkrét alkalom, ami emlékezetes volt.
Lehet olyan is amit kaptatok, és olyan is amit adtatok és láttátok hogy aki kapja az őszintén örült neki. Ha belefér, örülnék neki ha azt is leírnátok hogy mi alapján történt az ajándék kiválasztása, milyen kapcsolatban volt az adó és a kapó egymással. Lehet valami apróság is, vagy élmény ajándék. Előre is köszönöm.
Több emlékezeteset is felsorolok:
1. Pont olyan Barbie-t kaptam, mint amilyet akartam, úgy, hogy azt a személy biztosan nem tudhatta.
2. Nem tudom, hogy mi volt az ajándék, de be volt csomagolva egyre kisebb dobozokba, papírokba, és élmény volt bontogatni.
3. Kaptam egy ajándékot, ami hasznos volt, de nem örültem neki, majd megkaptam az igazi ajándékomat pár perccel később.
4. Az életem a zene volt, így bármi ilyesmi, ami kapcsolódott hozzá: hangszer, játékhangszer, magnó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!