Mit vegyek az osztálytársamnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Húztunk a suliba, és kihúztam egy fiút. Nem szoktam beszélgetni vele. 16 éves, karatezik, szeret játszani számítógépen. Mit vehetnék neki??2021. nov. 25. 16:17
3/9 anonim válasza:
Osztály facebook csoportjába írja ki mindenki X összegig, hogy miknek örülne. Aki húzta meg válasszon egyet.
Mennyi de mennyi csalódástól megkímélnék egymást ezzel a sulisok…
4/9 anonim válasza:
En egyszer kaptam egy plus rudolfot egy disztàskàban ès alata wgy csomo szaloncukor èn ugy örûltem neki nem sok de tudtam hogy azt szìvböl kaptam ❤
5/9 anonim válasza:
Szaloncukor jó ötlet, valami gameres bögrének biztos örülne, vannak már nem drágán vagy csak egy snassz " boldog karácsonyt" bármit
6/9 anonim válasza:
Érdekes, pedig a fiúk szokták a lányokat húzni :P Na viccet félretéve, szerintem egy 20as durex válogatást nyugodtan adhatsz neki. Lehet h még te is jól fogsz járni ;) hajrá csaj
7/9 anonim válasza:
Tudom elég snassz, de még mindig a szaloncukor és valami kis apró karácsonyi dísztárgy, hógömb.
Én is fiút húztam ki anno, szintén nem beszéltem vele. Tudtam h van kocsija kapott egy kis bólogatós kutyát, nem tudom mi lett a sorsa :D
8/9 anonim válasza:
Karate kölyök 1-2-3 részét DVD -n , sört, fekete nadrágövet, ha gyúrmázik akk vmi ócsó fehérjét
9/9 anonim válasza:
7es választ írtam neked.
Nos 2015-ben volt nálunk ilyen ajándékozás, aki engem húzott kaptam tőle egy karácsonyi rénszarvasos mécsest nagyon cuki volt. Nem voltam fuu de jóban a lánnyal de az ajándék ari volt... Na most ezt sikerült összetörni, mert elejtettem xD azért sokáig bírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!