Mit vegyek az osztálytársamnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
A sulis karácsonyi húzáson az egyik fiú osztálytársamat húztam és fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki.
Annyit tudok róla, hogy szereti a háborús játékokat és az ezzel kapcsolatos gamer cuccokat. Imád animét nézni és focira is jár.
Kb. 3000 forint értékben gondoltam venni neki valamit, de az sem baj ha valami kézzel készített dolgot ajánlotok.
2020. dec. 10. 16:38
2/7 anonim válasza:
Vegyél neki mondjuk egérpadot, az minden gamernél fogyóeszköz, mert elkophat egy idő után stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. dec. 11. 11:52
4/7 anonim válasza:
Nézz körül bestStuff-on, ott vannak jó cuccok.
6/7 anonim válasza:
[link] ennél jobb hova kell? Mindig ilyet veszünk, nem fogunk egy idegennek 10ezer forintos ajándékot venni.
7/7 anonim válasza:
#6 vagyok, max 510 forint értékű mikulás csomagot veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!