Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot vegyek neki?

Milyen ajándékot vegyek neki?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, sajnos fogalmam sincs, hogy mit vegyek a barátomnak szülinapjára. Vagyis némi fogalmam van: Sok időt tölt az edzőteremben, (nem azt mondom, hogy testépítő, de fogalmam sincs, hogy fogalmazzam meg rendesen) súlyokat emel, erősíti magát, meg eféle gyakorlatokat végez. Ebben a témában szeretnék ajándékot venni neki. Igaz, megvan mindene hozzá, de ha valaki felsorolná, hogy mire lehet szüksége valakinek ehhez, azt megköszönném. Hátha van valami ami pont nincs. (Tudom milyen cuccai vannak, mert ezerszer felsorolta, meg megmutatta, így tudom, ha az általatok felsoroltak közül valami nincs meg neki) Először sportórára gondoltam, de valami csuklószorító kesztyűt visel, tehát nem lenne sok értelme. Tudnátok segíteni?

2021. okt. 27. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem meg menjetek el egy lefoglalt kunyhóba télen 2-3 napra, kiránduljatok havas tájakon és kúrjatok 6 óránként.

Nálunk is ez a terv és nem egy termék, amit leveszel a polcról, hanem egy örök emlék.

Én tavaly (is) ezt kaptam és nagyon örültem neki, hogy nem egy kütyüt vett le a polcról. Tárgyakat meg tud venni magának, közös emléket nem.

F/29

2021. okt. 27. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
1-2 havi bérlet az edzőterembe?
2021. okt. 28. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!