Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Illik ránctalanító krémet...

Illik ránctalanító krémet adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Ez most hülyén fog hangzani, de én általában már augusztusban elgondolkodok, hogy kinek mit veszek karácsonyi ajándéknak, mert mindig megjárom és novemberre/decemberre már nem lehet kapni a kifigyelt ajándékot. Egy vásárlás alkalmával megkérdeztem anyukámat, "Hogyha rengeteg bolt közül bemehetnél egybe és egyetlen egy dolgot ingyen megkaphatnál, mit választanál?". Anyukám azt mondta, hogy AZT a ránctalanító krémet. Na most, ha megvenném, az nem hatna sértőnek? Előre is köszönöm!

2021. aug. 25. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ebben a szituációban egyáltalán nem.
2021. aug. 25. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Úgy értem, nem lenne sértő.
2021. aug. 25. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem sértő. Hisz kifejezetten azt mondta, hogy erre vágyik.
2021. aug. 25. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám is mindig ilyeneket kér 😃
2021. aug. 25. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
3%
De akkor èn már egy korrekt plasztikai műtètet adnèk!
2021. aug. 25. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt adtam anyámnak karácsonyra tavaly és mivel bevált neki, nyáron szülinapra is - magának ritkán veszi meg, mert drága. :)

Ha tudod, hogy érdekli az ilyesmi, akkor egyáltalán nem sértő. Nálunk pl. az volt az apropó, hogy a kedvenc termékcsaládját megszüntették tavaly nyáron-ősszel valahogy, és ami elvileg pótolta volna, az nem vált be. Szóval tudtam, hogy amúgy is kell neki valami új, úgyhogy beleástam magam, hogy a korosztályában (nekünk vállalható árban) melyik a legjobb márka/termékcsalád, így lett belőle ajándékszett.

A te eseted még könnyebb, hiszen konkrétan elmondta, hogy annak örülne.

2021. aug. 26. 00:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértő, mivel mondta azt szeretné.
2021. aug. 26. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha magadtól venned úgy sértő lenne de így hogy mondta hogy azt szeretné úgy egyáltalán nem sértő
2021. aug. 26. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:
igyon több vizet. én egy karton Mizsét vennék inkább neki. Ha elég folyadékot inna, nem lenne rántzos.
2021. okt. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!