A Jeunesse termékek tényleg működnek?
Egy ismerősöm behívott egy tapasztalat megosztó csoportba,és sorra töltik fel az előtte/utána fotókat,és 85%-ban van különbség.
Mielőtt megköveznétek,hogy burkoltan hirdetek,szólok,hogy NEM!
Arra gondoltam,hogy nem lehet,hogy a képen a javulásokat a rendes gyógyszerek/krémek okozzák?
Volt olyan is,hogy valaki a kisgyereke rovarcsípését kente ezzel a csodaszerrel,és örvendezett,hogy elmúlt... Alapból elmúlna,rendes krémekkel is.
Egy másik személy az algáról áradozott,hogy az alga kapszulától milyen energikus lett. Kipróbáltam (csak ezt a terméket.),és nem éreztem különbséget. Bár csak kb 1 hétig szedtem...
Továbbá a ránctalanító kencék. Ahogy az előbb említettem,sok embernél tényleg használ(?),és nem valószínű,hogy Photoshop (Nyilván,idős(ebb) egyénekről van szó,Ők 99%-ban nem is tudják kezelni.). Bár ezesetben is inkább a genetikára gondolnék,valamint rendes krémeket is használnak a "csoda cuccok" mellett.
Nektek mi a véleményetek erről? Az előtte/utána fotók igaziak,vagy trükk van mögöttük?
(A többi Jeunesse termékes kérdést nem én írtam ki!)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Lehet, hogy mukodnek valamennyire, de biztosan nem annyira csodaszer, ahogy azt allitjak. Az elotte-utana kepek kamuk, az tuti.
Mlm, mit varsz? Ez ilyen, elvbol nem tamogatok ilyen cegeket.
Ami nekem amugy segitett az a kollagen (markat nem irok, nem reklam, de sztm kb mindegy), attol valoban energikusabb lettem, szebb lett a hajam, borom :)
Szamomra ez tenyleg csodaszer :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kollagénre én is gondoltam,veszek is majd rendes boltban. Köszi az ajánlást! :)
De hogy lehet bekamuzni a képeket akkor? Ahogy írtam,-szerintem -nem Photoshop. Fényviszonyok,vagy pl az utána kép egy kipihent,kevésbé stresszes embert ábrázol?
Trükk, marketing, szemfényvesztés.
Az összes ilyen cég arról szól, hogy bármi áron hozd a az új hálózatépítőket meg vásárlókat a rendszerbe, ezért nyilván fűt fát mondanak, és mindegyik cég világmegváltó csodaszernek hirdeti a szarjait. Erősen fenntartásokkal kell kezelni bármit amit mondanak.
Különböző jeunesses hirdetésekből.
"Aki azt hiszi , hogy ez Photoshop az nagyon téved :) Ez a krém tényleg ilyen hatásos :) Győződj meg Te is róla :)"
"Nem, nem photoshop es nem is filter! Nagyon büszkék vagyunk vendégünk bőrére, hogy napról napra egyre szebb, minden túlzás nélkül!!!! "
"EZ NEM PHOTOSHOP! EZ IGAZ! HA NEM HISZED KERESS MEG ÉS INGYEN KIPRÓBÁLHATOD!!!!"
Ahol ennyire eröltetik magukat, hogy mindenhova ilyen rohadt nyomatékosan ki kell írni hogy "nem kamu, az általában kamu. :D
MLM, persze, hogy a csoportban valos emberek vannak, akiket mar bepaliztak...:D
Nem azt mondtuk, hogy maga a csoport meg az emberek nem valosak, hanem azok a rettenetesen csunyan szerkesztett kepek+ ez az egesz omlenges, hogy mennyire csodaszer, na ez kamu.
De nyilvan te mar szekta tag vagy, neked ez a dolgod, hogy vasarolj es higyj benne, lelked rajta.
De remelem, hogy azert nem jelenik meg minden haztartasban, mert az azt jelentene, hogy minden egyes ember egy igazi idiota 🤣🤣
Es en nem akarok az lenni, a penzemnek se vagyok az ellensege.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!