Milyen lenne cicás könyvjelzőt adni 17 éves fiúnak?
Nyilván csak azért gondoltam rá, mert olvas is és szereti a cicákat (van is nekik otthon). Epoxyból öntöttem ki, a saját cicájukat festettem rá. De nem tudom, nem tartaná-e gyerekesnek vagy túl lányosnak..
Egyébként unokatesóm, csak már nagyon régen találkoztunk.
A cicás szó miatt tűnik nekem inkább lányosnak. Ha macskával helyettesítve olvasom a kérdést, akkor nem tűnik rossz ötletnek.
Nincsenek olyan fiú ismerőseim, akik szoktak olvasni, de gondolom ők is használnak könyvjelzőt, hogy tudják hol tartanak, így mindenképp jó ötletnek tűnik.
Olyan viszont van, aki szereti a kutyákat/macskákat, nekik biztosan tetszene, ha a saját állatuk lenne valamin (már van akinek van is párnán).
Összességében nekem tetszik az ötlet, nem hiszem hogy gyerekesnek vagy lányosnak tartaná.
Legvégső esetben nem használja, hanem elteszi emléknek. Egyrészt rád, másrészt az állatára fogja emlékeztetni.
Egy saját kezűleg készített ajándék mindig sokkal becsesebb mint bármi más.
Ha ilyet kap az ember akkor érzi, hogy a másik kedveli, áldoz rá az idejéből, energiát öl bele, hogy elkészítsen egy meglepit, és rá gondol miközben barkácsol.
Ez a legszebb ajándék amit kaphatunk.
Add oda neki bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!