Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen lenne cicás könyvjelzőt...

Milyen lenne cicás könyvjelzőt adni 17 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Nyilván csak azért gondoltam rá, mert olvas is és szereti a cicákat (van is nekik otthon). Epoxyból öntöttem ki, a saját cicájukat festettem rá. De nem tudom, nem tartaná-e gyerekesnek vagy túl lányosnak..

Egyébként unokatesóm, csak már nagyon régen találkoztunk.

2021. aug. 24. 13:05
A kérdező szavazást indított:
szerintem okés
inkább hanyagold
29 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

Háát akkor már csinálj egy Garfield-osat. Őt mindenki szereti.

[link]

2021. aug. 24. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A cicás szó miatt tűnik nekem inkább lányosnak. Ha macskával helyettesítve olvasom a kérdést, akkor nem tűnik rossz ötletnek.

Nincsenek olyan fiú ismerőseim, akik szoktak olvasni, de gondolom ők is használnak könyvjelzőt, hogy tudják hol tartanak, így mindenképp jó ötletnek tűnik.

Olyan viszont van, aki szereti a kutyákat/macskákat, nekik biztosan tetszene, ha a saját állatuk lenne valamin (már van akinek van is párnán).

Összességében nekem tetszik az ötlet, nem hiszem hogy gyerekesnek vagy lányosnak tartaná.

Legvégső esetben nem használja, hanem elteszi emléknek. Egyrészt rád, másrészt az állatára fogja emlékeztetni.

2021. aug. 24. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A részletek ismeretében jó ötlet.
2021. aug. 24. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy saját kezűleg készített ajándék mindig sokkal becsesebb mint bármi más.

Ha ilyet kap az ember akkor érzi, hogy a másik kedveli, áldoz rá az idejéből, energiát öl bele, hogy elkészítsen egy meglepit, és rá gondol miközben barkácsol.

Ez a legszebb ajándék amit kaphatunk.

Add oda neki bátran.

2021. aug. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!