Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ő cuki ajándék egy majdnem 3...

Ő cuki ajándék egy majdnem 3 éves kislánynak?

Figyelt kérdés

Itt a fotó róla :-)

[link]

2021. aug. 6. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szüleit kérdezd meg inkább, az a biztos :)

Plüssökből csak pár kedvencem volt - ha sok van neki, akkor csak porfogó lesz az ezredik. Könyvnek, játéknak, babának stb jobban örültem - legalábbis biztos, hisz nem emlékszem úgysem rá... Olyat érdemes venni, ami pár évig még lefoglalja és hasznos is. Ha pedig extrán jót akarsz tenni, akkor nem szemetet veszel, ami több száz év múlva bomlik le, hanem valami hasznosat vagy környezetbarátibbat.

2021. aug. 9. 22:25
 12/15 anonim válasza:
82%
Aranyos nagyon :)
2021. aug. 12. 14:27
 13/15 anonim válasza:
100%
Én kiskoromban szerettem a plüssöket, főleg a bárányosakat. Viszont sokkal jobban örültem gyurmának vagy színezőnek, nem kellett plusz egy játékszer, volt már elég
2021. aug. 14. 14:39
 14/15 harebell ***** válasza:
Én olyan voltam, hogy az ezredik plüssnek is örültem, játszottam minddel. De bármi másnak is örültem 3 évesen, ha kaptam valamit.
2021. aug. 15. 16:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Én még most is örülnék neki, pedig felnőtt nő vagyok. :D
2021. okt. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!