Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 12-14 éves lányoknak milyen...

12-14 éves lányoknak milyen ajándékkal kedveskedhetek vendégségbe érkezve?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom, a kisebbik ~12 éves, a nagyobbik ~14 éves. Nem ismerem őket, sosem találkoztam velük, de ha már vendégségbe megyek, mindenképp szeretnék valami apróságot vásárolni.

Kevés időm lesz beszerezni az ajándékokat, Kik, JYSK, és társait gondolom meglátogatni az érkezésem előtti napon.

Illóolaj párologtatóra gondoltam első körben, csak fogalmam sincs, hogy a fenti boltokban találok-e ilyesmit.

2021. aug. 4. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Díszpárna, illatgyertya, égősor, képkeret
2021. aug. 4. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Valami jobb csoki, pl LINDT.

A szüleiktől kérdezd meg hogy mi iránt érdeklődnek, egyébként szerintem ez a biztos út.

2021. aug. 4. 21:43
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Manapság vagy amúgy?

Manapság Arany Marlboro,tuttifrutti/hell energiaital

Vodkanarancs

Iphone

Okosóra

Hajvasaló

Egyébként vigyél nekik olyan cuccokat,mint pl izzósoros töltőkábel.

Olyan a kábel,hogy színeket is vált automatikusan.

Vagy bármilyen ilyen mindennapi hasznos cuccot.

Vagy klasszikus cuccokat,amik mindenhova illenek.

Egy-egy ruhadarab,akármi.

2021. aug. 4. 22:53
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az illatos gyertya is rajta van a listámon, csak kézműves gyertyát már nincs időm beszerezni, "kommerszebb" gyertyát pedig nem gondolnék venni, az túl snassz.

A csokoládé is egy jó ötlet, de a szülőket ki szeretném hagyni a beavatásból, mert akkor megsejtik, hogy ők is kapnak valamit :)

Jogos, a mai tinik (pedig mindig azt mondtam, hogy én ilyesmit nem fogok mondani/írni) valóban aljasodni szeretnek, meg persze a modern, drága technikát, de itt két messzi, vidéki, egészséges családban felnövő leányzóról van szó :)

2021. aug. 4. 23:10
 5/15 anonim válasza:
100%
Zseléstoll készlet, valami aranyos füzet, szovegkiemelő, párna, LL könyv, napló, iskolai tervező, karkötő, vagy más ékszer, ajandékutalvány (is jó ötletnek tűnik, azzal nem lehet félrelőni) mondjuk H&M-be, ruha úgyis kell, s tetszene nekik, mint bármely más tininek. Hirtelen ennyi, de ha még eszembe jut vmi, írok. Mennyi pénzt szánsz rá?
2021. aug. 4. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább utalvány, mint ruha, mert pláne a szülők kihagyásával nem biztos, hogy eltalálod a méretet, vagy az izlésüket.

Nálunk a hajgumik, csattok, pántok erősen fogyóeszközök.

És a tollak, naplók is jó ötletek.

A könyv rizikós, nem biztos, hogy szeretnek olvasni, vagy nem biztos, hogy pont Leiner Laura rajongók.

Egyetlen egy kamasz csajszi van, aki Leiner Laura rajongó, egy időben kikunyizta az új könyveket, a régebbieket megvettem könyves csoportokból, de bem töri össze magát az olvasásukkal.

A többiek meg vagy nem szeretnek olvasni, vagy más stílusú könyveket olvasnak.

2021. aug. 4. 23:28
 7/15 anonim válasza:
44%
Nem kell leszavazni 3-ast. Igaza van. Manapság eléggé beszűkült látókörűek a kiscsajok. Előtérben az Iphone legújabb modelljével.
2021. aug. 5. 02:18
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Hagyjad,hozzászoktam hogy szégyellem hogy Magyar vagyok.

Teljesen mindegy mi a véleményük,esélytelenek.

Már annyi gondolkozási sémájuk van,hogy véletlen se fuss bele olyanba aki nem úgy gondolkodik mint a 60%.

A maradék meg már fejlettnek számít,csak ezekből is van 3-5 fajta.

Alig van normális ember...

Aztán csak kevesebb mint 10 millás nemzetről beszélünk...

Egyébként igen,nem tudom mi a jó abban hogy anyuka vesz egy vadonat új iphonet a 6 éves gyerek kezébe....

Azt se tudja hány fokon forr a víz...

Se azt,hogy a hegyekben a krumplisütés más szitu mert oda nem elég az annyi...

De már alap követelmény 12-14 évesen.

Illetve a szakadt farmer,vagy a pcsagatya. Éppen hogy 1/4 segge legyen kint.

30 kilós a lány,mi az istenért...

Atya világ...

A könyv nagyon rizikós,mert nem tudod mi érdekli esetleg.

Vagy hogy épp mi tetszett meg most neki.

Talán esetleg valami,amiben hasznos tudás van és egyszer majd megköszöni neked.

Leiner Laura meg egy 0.

2021. aug. 5. 02:56
 9/15 anonim válasza:
82%
Én se vagyok büszke arra hogy magyar vagyok, nyugi. És mindenben igazat kell adjak. Minden úgy van ahogy leírtad :O
2021. aug. 5. 03:02
 10/15 A kérdező kommentje:

#5: 2000-3000 forint a maximum keret, mert a két szülőnek is vásárolok, elengedve pedig sajnos nem vagyok. Az ötleteket köszi!

#6: Az utalvány számomra a majdnem pénz kategória, illetve, amennyit szánnék rájuk, inkább ajándékot vásárolnék. A ruha valóban rizikós, azt nem vállalnám. A könyv is ilyen, könnyű mellényúlni. A toll tetszik, a nagyobbik szeptembertől középsulis.

#7: Én például zöld pipát adtam, szomorú, de igaz a 3-mas blokk.

#8: "Érdemes" lehet egy bármelyik késő délután kilátogatni a Deák térre (Budapest), volt szerencsém úgy 2 hete 1 órát eltölteni ott egyik ismerősömmel. Amit ott a 13-16 éves korosztály művel, attól teljesen szétmentem. Cigi, alkohol, fű, mindenki a másik szájában, a lányokon alig van ruha...és ez csak a ~jéghegy csúcsa.

A könyv kiesik a körből, már csak azért is, mertamikor annyi idős voltam, mint ők, nem egyet kaptam én is, és senkinek sem szeretném azt az érzést okozni, mint amit én éreztem, amikor kibontom az ajándékom, és egy olyan könyv fogad, ami kicsit sem érdekel, és jó esetben is a polcon fog heverni hosszú éveken át :)

#9: Manapság erre nem büszkének kell lenni, hanem inkább... valahogy elviselni, megbékélni vele, de persze ez is csak egy vélemény a feltehetően sok közül.

2021. aug. 5. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!