Egy 14 éves lány és egy 18 éves srác között lehet több mint barátság?
Figyelt kérdés
Ismerjük már egy mást rég óta de elkezdtem szerelmet érezni iránta2017. dec. 12. 20:21
2/5 anonim válasza:
Normál esetben, egy valamire való 18 éves fiú max a húgának néz egy 14 éves lányt, hiszen ebben a korban 4 év még ég és föld (még akkor is, ha jól kijönnek és a lány "érett a korához képest")
De persze nyilván bármi megeshet.
3/5 anonim válasza:
Ebben a korban én is kerültem hasonló élethelyzetbe. Én voltam a 18, és a lány nagyon nyomult. Persze az apja elővett, hogy ha megtudja, hogy bármi történik, akkor lesz haddelhadd. Persze így is a család "része" voltam, mert a csaj bátyja a legjobb haverom volt akkoriban. Hát hogy volt-e valami, vagy nem, azt most nem árulom el, de az biztos, hogy nagyon nem szerencsés egy ilyen kapcsolatba belemenni. Ezt a tanulságot legalább le lehetett vonni :D
4/5 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátnőm akkor azt mondta “kizárt, esélytelen”, láss csodát pár hétre rá 5 éves kapcsolat lettünk, ami most ért véget.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlatok megpróbáljam vele vagy sem?
2017. dec. 14. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!