Férfias dolog venni kedvenc dolgokat(pl kedvenc italt) egy nőnek vagy papucsnak fog nézni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 12:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
48 szavazat
1/10 anonim válasza:
Szerintem alap dolog, hogy az ember olyan ajándékot vesz a másiknak, aminek a másik örül. De lehet, hogy csak én gondolom így.
2/10 anonim válasza:
Ezt felénk figyelmességnek hívják, nem papucsnak...
3/10 anonim válasza:
Nőnek italt nem illő venni....
Amugy meg ha a kedvencet veszed valamiből, akkor azt figyelmesnek hívják, nem papucsnak
4/10 anonim válasza:
A figyelmesség férfias és szexi.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez a harmadik alkalom,tehát nem az első. Gondoltam az nem férfias ha nyalom a cipője orrát,és sokszor veszek.
Ő is kivette néha a részét a dolgokból. Kösz a válaszokat.
2021. máj. 17. 12:43
6/10 anonim válasza:
Milyen alkalomra? Milyen kapcsolatban vagytok?
7/10 A kérdező kommentje:
Találkozás,hát most alakul. :)
2021. máj. 17. 12:49
8/10 anonim válasza:
A figyelmesség és a seggnyalás között hatalmas különbség van, ne mondd már, hogy nálad csak a két véglet létezik.
9/10 anonim válasza:
A hölgy tudja, hogy randizgattok, vagy csak te gondolod úgy?
10/10 anonim válasza:
egy férfi nem ettől lesz papucs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!