20 éves lesz a legjobb barátnőm, mit adjak neki?
Nem akarok ilyen elcsépelt ajikat, mint a barátságkarötő vagy kinyomtatott kép.
Az ötleteket előre is köszönöm!
Az első válaszoló szerintem burkoltan arra célzott, hogy igazán írhatnál valamit, hogy miket szeret a legjobb barátnőd. Merthogy mi egyszerű halandók, nem tudjuk.
A 20 is csak egy szám, ugyanúgy születésnap, mint a többi. Legjobb barátnőm csomagja úgy nézett ki, hogy asztali naptár, benne a kedvenc sorozata képeivel, amit imád nézni. Egy bögre, rajta megint csak a kedvenc sorozata egyik képével, azzal a felirattal, hogy "Legjobb ff író királynő", merthogy remekül ír, jól adja vissza a karaktereket. Harry Potter illusztrált kiadású könyv. Egy aranyos plüss. 25 db rágó, mert nem édesszájú, rágózni viszont szeret, és ahol ő él, nincs nagy választék. És még egyéb kis apróságok, többek között az általa régen kitalált karakterét megrajzoltam digitálisan, és kinyomtattattam. Csak a szívecskék hiányoztak barátnőm szeméből, annyira örült.
Anyám levendula fan. Lila, levendula illatú lábápoló krém, levendula illatú zsebkendő, levendula illatú gyertya, oreo, hogy valami édes is legyen, és mert kedvenc édessége. Levendula illatú füstölő. Plusz egy kis ékszer.
Nem feltétlen kell a háznál is nagyobb ajándék. Persze függ, hogy mennyit akarsz rá költeni, de ha csak 1000 ft-d lenne, akkor is tudnál neki sütit sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!