Mit készítsek a Legjobb Barátnőm 16. születésnapjára? Vagy mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Tudnivalók: kedvenc színe a zöld
van egy kutyusa nagyon szereti az állatokat de tényleg
viszont tanácstalan vagyok...
2020. júl. 11. 22:18
2/6 anonim válasza:
Vegyél neki egy zöld felsőt vagy sálat. Én az állatimádó barátnőmnek a cicájáról nyomtattam képet egy párnára és azt kapta:D (ezesetben te ezt megcsinálhatnád a barátnőd kutyusáról)
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat❤❤
2020. júl. 12. 00:11
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó
nagyon vicces
röhög a májam
2020. júl. 12. 20:25
6/6 anonim válasza:
Vannak Pinteresten otletek, en baratnomnek bar nem szuletesnapra hanem karacsonyra de egy dobozba beleraktam kedvenc nasiait, egy kozos kepet kepkerettel, furdobombat, illatgyertyat arcmaszkokat
Tole pedig olyan dobozt kaptam aminek ha leveszed a tetejet szetnyilik es televolt pakolva mindennel amit szeretek
Szoval ilyennek biztos orulne a baratnod is es esetleg ezekbol vehetnel zoldet es csinalhatnal egy ugy mond “zold dobozt” ami csak zold cuccokkal van telepakolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!