Milyen ajándéktól áll fel a hátadon a szőr?
A tizenharmadik!!! illatgyertya átvételénél -állítólag- nem volt teljesen őszinte a mosolyom.
(hogy az szerencsétlen szám? igen az!) .D
- lejáratközeli cuccok
- bármi, amiben glutén van (és MINDIG olyan ajándékcsomagot kapok, pedig tudják, hogy nem ehetek)
- giccses porfogók, meg ezredik bögre
Nem szeretem a porfogókat, giccses cuccokat, és kb utálom az ajándékozást. Miért? Mert mindig olyanokat kapok, ami nem passzol hozzám, látszik, hogy használt, nem jó az illata/ stílusa stb. Nem írom le, mennyi felesleges cuccot kaptam már. Az is jó volt, mikor megbeszéltük családtaggal, hogy a párja milyen parfümöt szeretne, hol lehet kapni. Meg is vettük, direkt kértem, hogy x típusú tusfürdőt/ kölnit szeretnék, erre kaptam egy pocsék illatú deo+ szappan szettet ( nem használok egyiket sem, MINDIG tusfürdőt veszek )...
27-es, a párommal jártam így egyik évben, hogy nem tudta, mit vegyen, erre belerakott egy tízest borítékba. Na, itt pipa lettem, de nem akartam megbántani. Évek óta heti szinten mondtam, hogy milyen szakkönyvet szeretnék ( jóval olcsóbb lett volna), tudta, kitől tud szerezni, mégsem akart. Idén mondtam, ne vegyen semmit, mert 1: én sem tudom, minek örülnék, kényszer ajándékozást meg utálom. Ja egyszer az kaptam, hogy elmentünk és komplett öltözet ruhát vett nekem. Na, annyit még nem szenvedtem, mint akkor. Ugyanis elég alacsony vagyok, és nagyon nehéz normális ruhát találnom.
Viszont! A használt ajándékkal nem tudom, mi a baj. A saját lányomnak is minden évben veszek használtat. Sőt, néhány éve már kérdeztem is tőle, hogy baj-e, ha használt lenne. Azt mondta, nem, csak az legyen, amit szeretne. Szóval tavaly 10,idén 19 könyvet kap használtan, meg 20 van újan itthon. Társasok drágák, sokért meg van veszve, majd 1-2 alkalommal játszik vele. Így azt is kap használtan, meg újat is. Plusz lego is landolt a fa alatt használtan. Nem mindegy, hogy a vágyott készletért 30, vagy 8000Ft-ot fizetek ki. Neki mondjuk karácsony előtt van a szülinapja is, szóval épp elég. De a könyveknél sem mindegy egy könyvmolynál, hogy a kifutott sorozat antikvár darabja 1500-2000/ db, vagy 3-500Ft..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!