Milyen ajándéktól áll fel a hátadon a szőr?
megdöbbenve olvasom, hogy amire nincs szükségük, mennyien kihajítják a szemetesbe... ha már elfogadjátok az évek soran többször is jelzett nemkívánatos ajándékokat (mert jelzem, nem kötelező elfogadni, udvariasan is vissza lehet utasítani), gondoljatok azokra akik szívesen fogadnák. akár az olcsó parfümöt is. ma már nem kell messze menni: otthonokba elvinni, adományboltba beadni, feltenni egy facebook csoportba, megkérdezni a szomszédot...
felháborító, komolyan, mikor így is mennyi minden kerül a szemétbe.
Én mindennek örülök karácsonykor, szeretem a szentestét, azt, hogy egybe gyűlik a család, ajándékozunk, szeretetből, az ünnep alkalmából, szóval én örülnék egy tusfürdőnek is, egy csengőnek is, egy képeslapnak, egy dísznek is. DE, olyat próbáljon meg valaki, hogy használt vagy felbontott akármit adjon nekem!... Szerintem egy jó pár évig, nem azon kell majd töprengeni, hogy mit vegyen nekem, vagy mikor induljon, hogy ideérjen... Az biztos, hogy meghívni nem fogom, örüljön, hogy egyáltalán szóba állok vele. Soha nem kaptam még szerencsére. Ugyebár szeretetből ajándékozunk, na most, ha adna nekem valaki, egy felbontott csokit, bonbont vagy BÁRMIT abból világosan látszódna hogy mennyire szeret engem... Nem hiszem el, hogy nem volt ideje, pénze, vagy bármi hiteles kifogása, hogy ne ugorjon le minimum a sarki ABC-be és vegyen egy ép csomagot. Ilyen nincsen!
Ha valaki olyat adna nekem, aminek másnap már le is jár a szavatossága, az is megnézhetné magát jövőre karácsonykor... Épp az a lényege az ajándékozásnak, hogy praktikus, személyes, szép stb. ajándékokat adunk, hogy azzal kedveskedjen neked. Na most az miféle kedveskedés, hogy nem volt ideje kidobni vagy megenni gyorsan ő maga?? Ha kapnék valami karácsonyi sütit, akkor valószínű, hogy az lenne számomra az elsődleges lényege, hogy legalább az ünnepeket bírja ki...
“ olyat próbáljon meg valaki, hogy használt vagy felbontott akármit adjon nekem!... Szerintem egy jó pár évig, nem azon kell majd töprengeni, hogy mit vegyen nekem, vagy mikor induljon, hogy ideérjen... Az biztos, hogy meghívni nem fogom, örüljön, hogy egyáltalán szóba állok vele.”
Ilyen onerzettel kemeny lehet az eleted :)))
19.!
Miért? Te nem lennél megsértődve, mert valaki szeretete akkora, hogy annyira nem tisztel meg téged, hogy egy ép csomagot adjon neked?? Bocsánat, de ha én képes vagyok, egy nem használt/felbontott ajándékot adni, szerintem más is képes. Ne haragudj, de valami ellenállhatatlan kényszert érez az ember, hogy beleegyen, más ajándékába? Vagy elfelejtett venni talán és ezt dobta be utolsó másodpercben? Ez szerintem sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!