Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Anime és manga rajongó srácnak...

Anime és manga rajongó srácnak mit csináljak ajándéknak?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki szereti az animéket és sok mangát olvas. Kedvenc animéje a Naruto.

Nem vagyok otthon ebben,szoval várom az ötleteket.

2020. dec. 21. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

Ugyanazt, mintha filmes, sorozstos, rajzfilmes, könyves, sportos, stbstb dolgot csinálnál. Nem kell ennyire máshogy kezelni az animéket.

De az sajnos nagyon kedves, hogy fogyaszt animéket és mangákat. Sokat nem gondolnak bele, de ugyanaz, mintha azt mondanád:

Szokott filmeket nézni.

Szeret könyveket olvasni.

Gyakran van a kezében újság.

Aha. És milyen?

2020. dec. 21. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy "chibi" rajzot vagy valamilyen jelet nyomtass ki (2 darab, tükrözve az egyiket).

Ragassz közéjük vékony, kemény kartont.

Vágd formára.

Szúrj rá lyukat.

Fesd le az egészet átlátsző körömlakkal.

Tegyél rá kötőt s akasztót.

S voálá, kész a kulcstartó.

Vagy hasonlóan egy matria is akár.

2020. dec. 21. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél neki egyedi evőpálcika és tál szettet.

Esetleg egzokitkusabb édességeket, pl ázsiai boltból.

A legtöbb anime merch rohadt drága. A Naruto mondjuk régi, szóval több minden van...de valszeg nem ér már oda a rendelés hacsak nem amazon prime.

2020. dec. 21. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Készíthetsz neki fanartot, vagy készíttethetsz pólót, bögrét. Én egyszer húgomnak, aki nagy Inuyasha rajongó volt anno, egy Shippou-s párnahuzatot készíttettem karácsonyra. Imádta! ^^
2020. dec. 21. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. dec. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!