Voltatok már úgy, hogy csak karácsony után tudtátok odaadni valakinek az ajándékot ez ciki?
Figyelt kérdés
Sajnos a koronav. miatt jo par embernek valoszinuleg csak karacsony utan tudom odaadni az ajandekat....😩Ez ciki?Vagy illik ilyet egyaltalan?2020. dec. 19. 23:21
1/7 anonim válasza:
Szerintem rendben van. Mármint én teljesen megérteném, hisz most úgyis lassabb a kiszállítás, stb.
2/7 anonim válasza:
Ebben a mostani helyzetben semmi sem ciki, ez nem egy normális időszak. Én is karácsony után fogom odaadni, de hogyan, még azt sem tudom.
3/7 anonim válasza:
Persze. Mi normál esetben is napokkal később mentünk nagymamákhoz, most meg pláne.
4/7 anonim válasza:
Dehogy ciki. Mi mindig később mentünk a nagyszüleinkhez, rokonainkhoz evvel egyűt jár, hogy később adod oda az ajándékokat. (Mi pl. koronásak vagyunk, szóval biztos, hogy mi nem ajándékozunk semmit...)
5/7 anonim válasza:
Semmi probléma vele. :)
Ebben a helyzetben meg főleg!
6/7 anonim válasza:
Egyik haverom most mutatta, hogy barátnője milyen új monitort vett neki a 10 éves régi helyett. Karácsony még sehol, ajándékozás és öröm már van náluk.
7/7 anonim válasza:
Dehogyis. Én pl van, hogy csak januárban adom át az igazi ajit, addig pedig adok nekik egy csokit vagy egy jó italt, hogy meg se érkezzek üres kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!