Hogyan adnátok így oda az ajándékot?
Kitaláltam, hogy tesómat egy Tropicarium belépővel lepem meg, amire ketten mennénk majd el, de mivel most zárva van így úgy láttam, hogy e-jegyet sem lehet megvenni,különben a kinyomtatott jegyeket adtam volna oda egy szép borítékban.
Az ajándékhoz viszont ragaszkodom mert örülne neku nagyon, de így hogyan adjam oda? :D
Gondoltam rá, hogy csinálok egy pofás kis "kártyát" valami felirattal, hogy mégis mit tartalmaz az ajándéka, pl "2 jegy a tropicariumba 2021-es év folyamán stb stb". Persze ezt lebutítva írtam. Értitek.
Csak hát a konkrét jegyekkel lett volna az igazi, nekem ez jutott eszembe de hátha másnak eszébe jut valami frappánsabb átadási mód :) előre is köszi.
Én kaptam egyszer feldobox füzetet, amiben sokféle programlehetőség van. Feljogosít téged pluszbegy fővel a füzetben található programok közül kiválasztott helyre ingyenesen bemenni. Amit én kaptam, abban volt tropicárium is. Esetleg vehetnél olyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!