Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hogyan adnátok így oda az...

Hogyan adnátok így oda az ajándékot?

Figyelt kérdés

Kitaláltam, hogy tesómat egy Tropicarium belépővel lepem meg, amire ketten mennénk majd el, de mivel most zárva van így úgy láttam, hogy e-jegyet sem lehet megvenni,különben a kinyomtatott jegyeket adtam volna oda egy szép borítékban.

Az ajándékhoz viszont ragaszkodom mert örülne neku nagyon, de így hogyan adjam oda? :D

Gondoltam rá, hogy csinálok egy pofás kis "kártyát" valami felirattal, hogy mégis mit tartalmaz az ajándéka, pl "2 jegy a tropicariumba 2021-es év folyamán stb stb". Persze ezt lebutítva írtam. Értitek.

Csak hát a konkrét jegyekkel lett volna az igazi, nekem ez jutott eszembe de hátha másnak eszébe jut valami frappánsabb átadási mód :) előre is köszi.

2020. dec. 5. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ötlet jó. Nem kell ezt túlgondolni.
2020. dec. 6. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó, ahogy írtad. Később megmondod neki négyszemközt, hogy természetesen ahogy technikailag lehetővé válik, már kapja is Tőled az e-jegyeket.
2020. dec. 6. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam egyszer feldobox füzetet, amiben sokféle programlehetőség van. Feljogosít téged pluszbegy fővel a füzetben található programok közül kiválasztott helyre ingyenesen bemenni. Amit én kaptam, abban volt tropicárium is. Esetleg vehetnél olyat :)

[link]

2020. dec. 6. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!