Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 1 éves babátok mit kap karácso...

1 éves babátok mit kap karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tudom,sok ilyen kérdés van, de szívesen olvasgatnék még. Az én 1 éves kisfiam 3db mini kukucs könyvet kap, egy nagyobb könyvet, egy fa baba puzzle-t, meg egy tanuló telefont. Nagyszülők egy nagy kamiont vettek neki, amibe bele tud ülni, meg egy plüsst. A környezetemhez képest nem sok amit kap, sőt.
2020. dec. 18. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem szégyen kevesebb, de szívből jövő ajándékot kap.

Ha az amit kap, tényleg neki szól, és tartós. Ennyi idősen pláne fel se fogja, szerintem egy szál főtt répa elnyammogása pontosan annyira köti le mint az a plüss ...

De ha a plüssben van 1-2 év az már jó.

2020. dec. 18. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:
A plüss igazából az ablak alá lesz, ilyen huzat fogó, vagy nem is tudom :D
2020. dec. 20. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem probléma a kevesebb ajándék. Ugyan nálunk nincs éppen ilyen picúr, csak érkezőben, de amit én adnék ilyen helyzetben:

-plüssállat

-babakönyvek

-nagy méretű legó

-szivacs szőnyeg (ilyen puzzles)

2020. dec. 20. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Duplót kapott szülinapjára :)) 2 nagyobb dobozzal, elvan vele órákig (persze felügyelettel)
2020. dec. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!