Milyen egyedi ajándékot adhatnék a nővérem esküvőjére?
Sziasztok!
A nővéremnek jövőhéten lesz az esküvője. A jelenlegi helyzet miatt már 3x kellett elhalasztaniuk, most úgy néz ki végre megtarthatják 2 tanúval a szertartást, a lagzit pedig nyárra tervezik. Egyébként pénzt szeretnének, egy minimál összeggel tudok csak beszállni anyuék mellé, még csak 2 hete hogy elkezdtem diákmunkázni, egyetemistaként nincs annyi pénzem, hogy érdemleges összeggel hozzá tudjak járulni. Viszont mindenképpen szeretnék valamit adni nekik, valami kézzel készített egyedi dologra gondoltam de semmi nem jut eszembe. Van ötletetek?
20/l
Én a pénzt úgy is inkább lagzira vinném, addig lesz időd gyűjtögetni :)
Hm a te helyedben, ha már így az ünnepek előtt lesz az esküvő, rendelnék nekik egyedi karácsonyfa gömböt. Instán sok ilyet találsz, feliratozzák neked, ahogy csak szeretnéd. Pl: első karácsonyunk házasokként, ehhez hasonlók :)
Vagy vennék egy üveg bort/pálinkát és hasonló feliratos címkét csináltatnék rá.esetleg pezsgőspohár gravírozva? Pinteresten írd be, hogy DIY wedding gifts, sok ötletet találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!