Lehet-e ilyen plüsst készítettni Magyarországon?
Külföldi videókon már gyakran láttam, azonban érdekelne, hogy Magyarországon lehet-e olyan interaktív beszélő plüsst készítettni, amiben egyedi hang szólal meg? (tulajdonképpen elhunyt nagyapám hangját szeretnénk megszólaltatni, majd nagymamának ajándékozni)
Esetleg van-e más módja ezt elkészíteni?
A válaszokat előre is koszonom:)
Én itt csak egy kretént látok, kérdező, és az te vagy.
Én személy szerint azonnal szörnyet halnék, ha a semmiből megszólalna egy halott hozzátartozóm hangja.
De más szempontból nem olyan rossz ötlet, így biztos nem kerültök börtönbe gyilkosságért, rá lehet fogni, hogy baleset. Szofisztikáltabb megoldás, mint baltával agyonverni a nagyit, vagy megmérgezni.
Te nem vagy normális.
Hányan írjuk meg le?
Szegény,ő egyátalán nem gondolta ezt rosszból,mér kell lehülyézni?meglehet valamit szépen is momdanni.
Ténleg kicsit félelmetes az ötlet,ilyent inkább ne csinálj,de azér hülye nem vagy,sőt szép tőled az ötlet,de hidd el jobb a halotakat elengedni
Köszönöm #6os. 6 emberből egynek legalább sikerült egy értelmes nem lélekbe gázoló véleményt írni:)
A többieknek meg tessék👇🏼, nem saját ötlet volt, nem vagyok beteg, nem célom “meggyilkolni” egy szerettemet se. Sőt teljesen normális EQ szinttel és empátiával rendelkezem.
A video, amiből az ötlet eredt:
A kérdésre nem tudok válaszolni, de egyáltalán nem hülye a kérdező! A Build-a-Bear-nek vannak hangfelvevős macijai és van youtube-on csomó olyan felvétel, hogy hogy reagáltak azok akik olyat kaptak. Mindegyik sírt a boldogságtól, hogy újra hallhatja a szerette hangját! Persze kinek mi jön be...
Én inkább varrnék/varratnék egy emlékmacit az illető egy régi ruhájából, szerintem még személyesebb lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!