Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hány éves korig adtál/adsz...

Hány éves korig adtál/adsz nagyobb ajándékot testvéred gyerekeinek?

Figyelt kérdés
1500 Ft -nál drágábbat számítsuk nagyobb összegűnek.
2020. dec. 5. 11:57
A kérdező szavazást indított:
12 , vagy kevesebb
16, vagy kevesebb
18, vagy kevesebb
18 után is
9 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért, 12-18 után már nem családtag, vagy mi?

Persze, ha mondjuk megszakítanám a tesómmal a kapcsolatot, nyilván nem adnék, de ha jó a viszony, akkor őszintén nem értem a kérdést. Az 1500 Ft... hát, én tudom, hogy van, akinek ez is sok pénz, de mondjuk kap egy könyvet, az mondjuk 3000, és nem egy nagy ajándék. Klassz ajándék, én is ennek örülök a legjobban, de nem luxus - vagy legalábbis nem lenne szabad annak lennie.

Az sem mindegy, persze, mekkora a család. Nálunk van 3 unokahúg, az nem vág földhöz. Ha 10-en lennének, már nyilván más lenne a helyzet.

2020. dec. 5. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sose adtam személyenként ajándékot. Minden család kapott egy-egy csomagot, saját készítésű süti, édesség, gyümölcs volt benne egy bor és ennyi. Nem vagyok hajlandó hetekig ajándékok után kajtatni.
2020. dec. 9. 10:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Meglepődtem kissé, hogy a többire nem nyomott senki se, igaz ugyan, hogy ez nem túl sok szavazat. Én nem kaptam 18 korom után semmit se, de előtte se nagyon, max karácsonyra, igaz majdnem 10 unokatesóm van a közelben tesóimmal együtt.
2020. dec. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!