Mit vegyek a szüleimnek karácsonyra?
Évekig paráztam minden évben a karácsonytól emiatt. Jaj, kinek mit. Aztán megvilágosodtam. A családdal megbeszéljük, hogy ki minek örülne, mire van szükség. Azért általában mindenkinek megvan minden szükséges már, ha pedig valami hiányzik, adja magát a dolog.
Barátokkal, tágabb családdal megbeszéltük, hogy felesleges az ajándékozás, inkább töltsünk időt együtt, az ajándékra szánt összegből menjünk el kirándulni, ebédelni, wellnessezni (oké, most ez nem játszik). De amikor már idegenektől kell kérdezgetni, hogy mit vegyél a szüleidnek, az megöli az egészet. Nem ciki megkérdezni szerintem. Sokkal többet ér egy olyan ajándék, amit az ajándékozott kiválaszt magának, mint ha random veszel valamit, amit talán soha nem fog rendesen kihasználni.
Mi vettünk már tálakat, vagy ilyen süti állványt. Vagy jó ötlet a fondue készlet, vagy olyan párologtatós izé amibe gyümiket kell tenni és alágyújtasz mécsessel. Vagy csocsó :D poén tud lenni. Esetleg valami könyv.
pl. Dragomán Györgynek most jött ki a főzős könyve az szerintem egy tök jó lehet.
Nálunk is mindig az volt hogy hát ők nem kérnek semmit, de azért valamit mindig szerettem volna nekik adni.
Anyudnak: fürdősó, fürdőbomba, könyv, arcmaszk, gyertya, fotóalbum, határidőnapló, valami mintás maszk (az most sajnos aktuális is), valami élszer, mintás bögre, kávégép, smink, testápoló, szobanövény, szauna/edzőterem/masszázs bérlet, telefontok
Apukádnak: bögre, újság előfizetés, borotva, könyv, masszázs/edzőterem bérlet, csoki/desszert, valami csavarhúzókészlet vagy hasonló, ha szeret/szokott szerelni
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Milyen értékben gondolkozol? (amiket írtam mind megvannak 3-10000Ft-ból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!