Minden családban vannak olyan karácsonyi ajándékok amelyek a legeldugottabb polcon végzik valahol a kamrában vagy konyhaszekrényben?
Bizony, nálunk is tele voltunk lommal. Én már megtiltottam, hogy a gyereknek is barki tárgyat hozzon.
A gyerek szülinapjára is mozijegyet, strandbelépőt, állatkert belépőt kértem, mert kérdezte a többi szülő, mit is hozzon a gyerekük.
Egyébként rengeteg olyan ajándék van, ami nem kézzel fogható, vagy éppen megehető gasztro ajándék.
Jómagam többre értékelek egy tálca finom házisütit, egy doboz kekszet.
De tavaly karácsonykor láttam egy zseniális ötletet, "fogadj örökbe egy olajfát!"
Többféle címletben, euróban, dél Olaszországban lévő ültetvények gazdáit támogatva vele.
Jár érte egy oklevél, és pár üveg olaj arról az ültetvényről.
De ugyanígy lehet magyar méhkaptárt mézért, vagy szarvasmarhát sajtért cserébe " örökbefogadni"
4!
Megtiltottad? Az faxa. Hát nálam az iylen megtiltás két dolgot eredmenyezne: vagy konkretan semmit nem kapna a gyerek, vagy veszek neki valami olyat, amit én akarok
Igen, 5-ös, megtiltottam. Ha valakinek ez nem tetszett volna, megértettem volna, hogy nem jön többé. Nincs szükségem rá.
Egyébként megértették, sőt, végül kiderült, örültek, hogy nem kell ajándék után koslatni, kitalálni, hogy egy 9 éves gyerek minek örülne.
Én legalább kimondom a véleményem, mások meg csak pakolgatják a lomot, továbbajándékozzák, vagy kidobják. Annak mi értelme van??? Nem kenyerem a képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!