Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Minden családban vannak olyan...

Minden családban vannak olyan karácsonyi ajándékok amelyek a legeldugottabb polcon végzik valahol a kamrában vagy konyhaszekrényben?

Figyelt kérdés
Néhány éve már ezért nem ajándékozunk egymásnak mi felnőttek, de így meg kicsit hiányzik a meglepetés öröme.
2020. nov. 8. 15:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
98%
Bizony van, nem is kevés
2020. nov. 8. 15:19
 2/11 anonim válasza:
100%
Igen van.
2020. nov. 8. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Családon belül nincs, mert meg szoktuk beszélni, ki mire vágyik. Ezt én erőltettem, igen, így nincs meglepetés, de legalább mindenki tényleg azt kapja, amit szeretne. Nem azért, mert nem ismerjük egymást eléggé, de pl. kozmetikai cikkeket vagy ruhadarabot nem mernék venni a legközelebbi családtagnak sem, mint ahogy ők sem tudhatják, hogy pl. megláttam egy könyvet vagy hasonló. Azért így is "beesik" pár apróság, mint meglepetés. Baráti körben elég gyakran előfordul, van is sajnos egy polc az ilyen ajándékoknak - továbbadni valahogy nem akaródzik:S
2020. nov. 8. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Bizony, nálunk is tele voltunk lommal. Én már megtiltottam, hogy a gyereknek is barki tárgyat hozzon.

A gyerek szülinapjára is mozijegyet, strandbelépőt, állatkert belépőt kértem, mert kérdezte a többi szülő, mit is hozzon a gyerekük.

Egyébként rengeteg olyan ajándék van, ami nem kézzel fogható, vagy éppen megehető gasztro ajándék.

Jómagam többre értékelek egy tálca finom házisütit, egy doboz kekszet.

De tavaly karácsonykor láttam egy zseniális ötletet, "fogadj örökbe egy olajfát!"

Többféle címletben, euróban, dél Olaszországban lévő ültetvények gazdáit támogatva vele.

Jár érte egy oklevél, és pár üveg olaj arról az ültetvényről.

De ugyanígy lehet magyar méhkaptárt mézért, vagy szarvasmarhát sajtért cserébe " örökbefogadni"

2020. nov. 8. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

4!

Megtiltottad? Az faxa. Hát nálam az iylen megtiltás két dolgot eredmenyezne: vagy konkretan semmit nem kapna a gyerek, vagy veszek neki valami olyat, amit én akarok

2020. nov. 8. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Porfogonak?! Inkabb elajandekozom, mar ha kell valakinek vagy pedig kuka.
2020. nov. 8. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Egyébként nem is értem,hogy a FELNŐTTEK miért ajándákoznak egymásnak. Mert az hogy gyerekekeknek adunk egy kis ajándékot az még teljesen érthető.
2020. nov. 8. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nálunk nincs. Figyelünk egymásra, úgyhogy pontosan tudjuk, kinek mit vegyünk
2020. nov. 8. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk nincs. Ahogy megkapom a hülyeséget, azonnal eldöntöm, hogy tovább adom-e akár ajándékba, akár csak úgy, megy adományba, vagy a kukába.
2020. nov. 8. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Igen, 5-ös, megtiltottam. Ha valakinek ez nem tetszett volna, megértettem volna, hogy nem jön többé. Nincs szükségem rá.

Egyébként megértették, sőt, végül kiderült, örültek, hogy nem kell ajándék után koslatni, kitalálni, hogy egy 9 éves gyerek minek örülne.

Én legalább kimondom a véleményem, mások meg csak pakolgatják a lomot, továbbajándékozzák, vagy kidobják. Annak mi értelme van??? Nem kenyerem a képmutatás.

2020. nov. 9. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!