Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékod vennétek egy...

Milyen ajándékod vennétek egy 13-14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, nem konkrét személyről beszélünk. Csak kíváncsiságból írom ki.

Lehet kisebb és nagyobb ajándékokat írni, különböző ünnepekre.

De írjátok oda, hogy pl. ha könyv akkor milyen jellegű, melyik.

De írhattok különböző stílusokhoz, mert ugye mindenkinek más az ízlése, én az átlagról kérdezek.

2020. aug. 30. 23:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Itt nincs olyan hogy "átlag". Még különböző stílusokhoz sem lehetne írni, max ilyen felszínes dolgokat, hogy könyvutalvány, vásárlási utalvány ilyenek. Ajándékozáskor fontos hogy egy konkrét személyre gondoljunk.
2020. aug. 30. 23:15
 2/41 anonim ***** válasza:
15%
Lépnék egy merészet, vibrátor.
2020. aug. 30. 23:25
 3/41 A kérdező kommentje:
#2 Normális 13-14 évesről beszélünk.
2020. aug. 30. 23:26
 4/41 anonim válasza:
38%

Nyilván könyvet akkor vennék, ha nagy könyvmoly. Azoknál pedig lehet tudni miket olvas, olyat vennék...

A vibrátor jó irány, de akkor már olyat ami a pasizáshoz kell. Fasza cucc, cipő, smink, kiegészítők... bármi amire azt mondja egy tini hogy wow, ezzel ki fogok tűnni. Masztihoz elég neki az ujja is.

2020. aug. 30. 23:27
 5/41 anonim ***** válasza:
28%

#3 kinek mi a normális.

Nem mellesleg pedig nincs olyan,hogy átlag. Valaki olvasni,valaki pedig játszani szeret,valaki meg...

2020. aug. 30. 23:29
 6/41 anonim válasza:
76%

Ruha

Táska

Könyv (Leiner Laura)

Telefontok

Körömlakk

Fülhallgató

Parfüm

Szempillaspirál

Karkötő

Vásárlási utalvány

Szobadekor

LED lights

Carmex

2020. aug. 30. 23:53
 7/41 anonim válasza:
90%
Ha családtag akkor a pénz a legegyszerűbb megoldás (vagy megkérdezni szülőket mi lenne jó) ha pedig valakinek ajándékozni akarsz valamit, csokival nem nagyon ronthatod el ezenkívül csak személyes ajándékra tudok gondolni, ha szereti a könyveket akkor valami könyv vagy utalvány, ha játékokat szereti és mondjuk van steam wishlistje onnan valami, de ezt így nehéz megmondani ki mit szeretne még ha "normális 13-14 éves" is a lány, szerintem a csoki a legjobb megoldás
2020. aug. 30. 23:55
 8/41 anonim válasza:
89%
Emberek, most tényleg ennyire perverzek vagytok, hogy csak egy kib@$&ott vibrátor jut eszetekbe egy 13-14 éves lánynak? :S
2020. aug. 30. 23:58
 9/41 anonim ***** válasza:
89%

Akinek az az első reakciója felnőttként, hogy gyereknek szexjátékot vesz, az utalja be magát valami terápiára.

Egy 13/14 éves kölyöknek milliónyi érdeklődési köre lehet. Nekem pl a könyvek és a zene volt, és ha egy felnőtt elém állt volna egy vibrátorral, az olyan szinten megdöbbentett volna, hogy az első dolgom lett volna megmondani anyámnak, hogy soha többé ne engedje a kozelembe.

Ha meg a szüleim ilyen degeneráltak, akkor elvesztettem volna a bizalmamat bennük, és jó ideig kerültem volna őket. Mert egy felnőttnek nincs semmi köze a gyerek szexualitásához, azon kívül, hogy óva inti a veszélyektől.

Felnőttként legyen már több eszetek, még akkor is, ha menthetetlen aberráltak söpredékek vagytok. Az egy dolog, hogy kinek mikor kezd el kifejlodni a szexuális vágya, de NEM a ti dolgotok bevezetni egy gyereket a szexualitás rejtelmeibe.

kys

Amúgy meg kideríteném a szülőktől, hogy mi érdekli a gyereket, mert mindenkinek van valami érdeklődési köre, és ahhoz kerten vennék neki valamit.

2020. aug. 31. 00:01
 10/41 anonim ***** válasza:
55%

Most erre mit mondjak?

Átlagos 14 éves lány...de kinek mi az átlagos...

Egyébként valaki olvasni szeret,valaki játszani,valaki filmezni stb...

Egyébként a vibrátort poénnak szántam

2020. aug. 31. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!