Milyen ajándékod vennétek egy 13-14 éves lánynak?
Elméleti kérdés, nem konkrét személyről beszélünk. Csak kíváncsiságból írom ki.
Lehet kisebb és nagyobb ajándékokat írni, különböző ünnepekre.
De írjátok oda, hogy pl. ha könyv akkor milyen jellegű, melyik.
De írhattok különböző stílusokhoz, mert ugye mindenkinek más az ízlése, én az átlagról kérdezek.
Nyilván könyvet akkor vennék, ha nagy könyvmoly. Azoknál pedig lehet tudni miket olvas, olyat vennék...
A vibrátor jó irány, de akkor már olyat ami a pasizáshoz kell. Fasza cucc, cipő, smink, kiegészítők... bármi amire azt mondja egy tini hogy wow, ezzel ki fogok tűnni. Masztihoz elég neki az ujja is.
#3 kinek mi a normális.
Nem mellesleg pedig nincs olyan,hogy átlag. Valaki olvasni,valaki pedig játszani szeret,valaki meg...
Ruha
Táska
Könyv (Leiner Laura)
Telefontok
Körömlakk
Fülhallgató
Parfüm
Szempillaspirál
Karkötő
Vásárlási utalvány
Szobadekor
LED lights
Carmex
Akinek az az első reakciója felnőttként, hogy gyereknek szexjátékot vesz, az utalja be magát valami terápiára.
Egy 13/14 éves kölyöknek milliónyi érdeklődési köre lehet. Nekem pl a könyvek és a zene volt, és ha egy felnőtt elém állt volna egy vibrátorral, az olyan szinten megdöbbentett volna, hogy az első dolgom lett volna megmondani anyámnak, hogy soha többé ne engedje a kozelembe.
Ha meg a szüleim ilyen degeneráltak, akkor elvesztettem volna a bizalmamat bennük, és jó ideig kerültem volna őket. Mert egy felnőttnek nincs semmi köze a gyerek szexualitásához, azon kívül, hogy óva inti a veszélyektől.
Felnőttként legyen már több eszetek, még akkor is, ha menthetetlen aberráltak söpredékek vagytok. Az egy dolog, hogy kinek mikor kezd el kifejlodni a szexuális vágya, de NEM a ti dolgotok bevezetni egy gyereket a szexualitás rejtelmeibe.
kys
Amúgy meg kideríteném a szülőktől, hogy mi érdekli a gyereket, mert mindenkinek van valami érdeklődési köre, és ahhoz kerten vennék neki valamit.
Most erre mit mondjak?
Átlagos 14 éves lány...de kinek mi az átlagos...
Egyébként valaki olvasni szeret,valaki játszani,valaki filmezni stb...
Egyébként a vibrátort poénnak szántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!