Mit tegyek, véletlen láttam a meglepetés ajándékomat?
Figyelt kérdés
Véletlen megláttam a meglepi ajándékomat, akitől kapom szintén látta, hogy megláttam. Ő egyből bepánikolt, hogy jajj megláttam, én meg próbáltam játszani a hülyét, hogy mit, nem láttam semmit. Később kérdezgettem, hogy vajon mi lehet a meglepi, nagyjából mondja meg mihez kapcsolódik. Szerintetek ez jó? Elhiszi, hogy tényleg nem tudom? Nem szeretném elrontani a meglepetését, vagy megbántani.2020. júl. 31. 23:33
2/6 anonim válasza:
Ne áruld el neki sohasem. Lepődj meg nagyon. 😉
3/6 Thunderfairy válasza:
Ahogy az előttem lévők is írták. Játszad el mintha nem tudtad volna hogy mi lesz az ajándék.
4/6 anonim válasza:
Így van, egyetértek az előttem szólókkal!
Tégy úgy, mintha nem láttad volna. 😊
5/6 anonim válasza:
Tavaly karácsonykor véletlen megláttam az ajándékom blokkját. Azóta sem tudja anyukám :)
6/6 anonim válasza:
Esetleg úgy is meglepődhetsz, hogy "basszuuus, azt hittem hogy egy [valami hasonló cucc] lesz!"
Ha már látta hogy láttad, akkor nehéz elhitetni vele hogy nem csak tetteted. De így tényleg olyan, mintha sikerült volna meglepni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!