Minek örül, mire vágyik egy mai 12 éves?
Azért nem mindegy,hogy milyen az érdeklődési köre.
Ha pl.:ha érdekli a számítástechnika,szeret számítógépeket szerelni stb.,akkor azért ne vegyél neki csillagászatos könyvet.
Egy számítástechnikáért rajongó gyerek laptopnak vagy más kütyünek örülne.
Egy Harry Potter rajongó meg egy Harry Potteres cuccnak örülne.
A tudományokat érdeklő gyerek pedig egy olyan témájú tárgynak örülne.
Nem én értettem félre,de mindegy...
Én konkrét dolgokra gondoltam. Példaul ti minek örültetek volna ennyi idősen?
Bocs, tudom, hogy hülyeén van megfogalmazva a kérdés. Magamból indulok ki, én ennyi idősen még simán legóztam, és meglepődve látom, hogy a mai gyerekek meg mind laptopot meg okostelefont akarnak.
Semmi baj,csak legközelebb jobban fogalmazd meg a kérdésedet,mert így eléggé félreérthető:)
Én magamból kiindulva,annyi idősen,egy kezdetleges/nem annyira drága mikroszkópnak örültem volna,de ez én vagyok,mások totál más dolognak örülnének.
Én 12 évesen LEGO-t szerettem volna a legjobban, de nem kaptam, ezért mindig az öcsém készleteivel játszottam.
Nagyon szerettem volna új társasjátékokat is. Meg Geomag-et. Posztereket, amiket soha nem raktam fel a falra, mert féltettem őket. Egy fotelt a szobámba. Könyveket minden mennyiségben. Vagy ami még jobb, könyvutalványt. Meg egy könyvre csatolható olvasólámpát. Különleges üveggolyókat. Filmes és más egyedi szalvétákat. Bármit, ami Harry Potter. Egy benti cicát. Egy ember méretű plüssállatot. Egy laptopot, és egy telefont. Egy faházat a kert végében. Egy profi távcsövet. Egy új íróasztalt. Egy könyvtárat a szomszédba. Egy strandot a másik szomszédba.
Van, amit megkaptam, van, amit nem. De ezt mind szerettem volna 12 évesen.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!