Jó lesz ez az ajándék?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek lesz a 18. szülinapja és nagy gondban vagyok az ajándékkal kapcsolatban.
Egy exploding boxot biztosan kap tőlem, de azon kívül tanácstalan vagyok.
Nem szeretnék neki sok apróságot venni, hanem inkább egy nagyobb és hasznosabb ajándékot.
Az ékszer kilőve, mert nem hordja, nincs hobbija és ruhát sem szeretnék venni, így arra jutottam, hogy vennék neki egy rendes bőröndöt.
Tudtommal nincs neki és elég hasznos lehet, de ti tudnátok őszintén örülni egynek?
2020. júl. 24. 00:12
A kérdező szavazást indított:
Nekem tetszene az ajándék
Nem tudnék neki örülni
39 szavazat
1/6 anonim válasza:
Attól függ. Ha szokott utazgatni, akkor a bőrönd tök okés. De én például ritkán utazok úgy, hogy kéne bőrönd, sokszor elég egy nagyobb hátizsák. Szóval nekem nem lenne a legjobb ajándék.
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz róla, hogy utazgatós, akkor inkább neeee...hónapokig, évekig nem is használná, csak majd egyszer
4/6 anonim válasza:
Én nagyon átgondolok minden vásárlást, bőröndöt is több évre veszek és csak akkor, ha 100%-ig tetszik. Szóval én inkább magamnak vennék, nem biztos hogy pont eltalálod az ízlését. De persze lehet, hogy ő lazább nálam. :D
5/6 anonim válasza:
Bőröndöt sajnos tárolni sem egyszerű, szóval ha nincs kihasználva, akkor lehet hogy ez gond. Ha meg egyetemre ingázik majd hetente, akkor lehet hogy jobb lenne rábízni a választást.
6/6 anonim válasza:
Inkább vidd el valami jó programra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!