Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 79 éves nagyinak szülinapi...

79 éves nagyinak szülinapi ajándék?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz mama szülinapja, nincs sajnos sok ötletem. Mindene megvan, túl drága dolgot nem szeretne “minek már az nekem” jeligére (erre a szívem facsarodik ki mindig de az más tészta). 9. éve özvegy, szomszédban lakik a keresztlánya, nincs egyedül. Utazgatni nem is szeret, nem is engedném jelenleg, ruhája sok van, fodrászhoz évi 2x ha jár. Apró betűkkel meggyűlik a baja, rejtvényt sem szeret már egy ideje fejteni. Lesz egy nagy családi ebéd (erről nem tud, meglepi, csak annyit tud hogy anyuek mennek), kaja lesz rendelve, szeretnénk “kiszolgálni”, hogy igazán ünnepeltnek érezhesse magát. Jobb híján egy szép nagy virágcsokorra gondoltam, tudom, hogy elhervad, de rendes virággal tele van kert is meg a lakás is.

Bárkinek esetleg bármi használhatóbb ötlet?

2020. jún. 3. 17:28
 1/9 anonim válasza:
100%
Mi mindig olyan élelmiszereket adunk neki amiket szeret: olivabogyó, kesudió, avokádó, pomelo stb. Mellé kap virágot, tortát.
2020. jún. 3. 17:37
 2/9 anonim válasza:
100%

Első vagyok.

"szeretnénk “kiszolgálni”, hogy igazán ünnepeltnek érezhesse magát."

Ezen szerintem sokat tudna dobni a csillagszóró, gyertya, lufi. :)

2020. jún. 3. 17:41
 3/9 anonim válasza:
86%
Mi komyhai eszközöket szoktunk vagy lakberendezési dolgokat vagy otthoni papucsot
2020. jún. 3. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy díszes, esetleg személyre szabott tortának is nagyon tudna örülni.

Esetleg egy marcipánfigura róla.

Talán összeülhetnétek régi képeket nézegetve, a nagyik imádják mutogatni a fényképalbumokat :)

Netán masszirozó? Hát vagy láb?

Mindenesetre Isten éltesse még sokáig! :)

2020. jún. 3. 17:57
 5/9 anonim válasza:
86%
Ha szeret főzni, vegyetek neki valamilyen konyhai eszközt!
2020. jún. 3. 17:59
 6/9 anonim válasza:
100%
esetleg egy képösszeillesztés, amin rajta van ő is és ti is? Bekeretezve. Látná, hogy fontos számotokra.. biztosan értékelné =)
2020. jún. 3. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb, amit nézegethet és mutogathat ismerőseinek, családi fotóösszeállítás! Ez bevált a mi családunkban. Karácsonykor pedig következő évi naptár, amin családi fotók vannak.
2020. jún. 3. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a "Mama, kérlek meséld el nekem" c. könyvet adtam neki, ebben kérdések vannak róla, a családjáról egész kis korától kezdve. Emlékkönyv, amit kitölt, és én azt kérem vissza tőle az én szülinapomra kitöltve. :)
2020. jún. 3. 18:45
 9/9 anonim válasza:
2020. jún. 4. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!