79 éves nagyinak szülinapi ajándék?
Hétvégén lesz mama szülinapja, nincs sajnos sok ötletem. Mindene megvan, túl drága dolgot nem szeretne “minek már az nekem” jeligére (erre a szívem facsarodik ki mindig de az más tészta). 9. éve özvegy, szomszédban lakik a keresztlánya, nincs egyedül. Utazgatni nem is szeret, nem is engedném jelenleg, ruhája sok van, fodrászhoz évi 2x ha jár. Apró betűkkel meggyűlik a baja, rejtvényt sem szeret már egy ideje fejteni. Lesz egy nagy családi ebéd (erről nem tud, meglepi, csak annyit tud hogy anyuek mennek), kaja lesz rendelve, szeretnénk “kiszolgálni”, hogy igazán ünnepeltnek érezhesse magát. Jobb híján egy szép nagy virágcsokorra gondoltam, tudom, hogy elhervad, de rendes virággal tele van kert is meg a lakás is.
Bárkinek esetleg bármi használhatóbb ötlet?
Első vagyok.
"szeretnénk “kiszolgálni”, hogy igazán ünnepeltnek érezhesse magát."
Ezen szerintem sokat tudna dobni a csillagszóró, gyertya, lufi. :)
Szerintem egy díszes, esetleg személyre szabott tortának is nagyon tudna örülni.
Esetleg egy marcipánfigura róla.
Talán összeülhetnétek régi képeket nézegetve, a nagyik imádják mutogatni a fényképalbumokat :)
Netán masszirozó? Hát vagy láb?
Mindenesetre Isten éltesse még sokáig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!