Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Te örülnél ajándékutalványnak?

Te örülnél ajándékutalványnak?

Figyelt kérdés
Egyfelől olyan, mintha pénzt kapnál - másfelől viszont nem költheted akármire, vagyis akkor inkább gond. Nem?

2019. dec. 20. 16:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha olyan üzletbe szól, ahol szoktam vásárolni, akkor igen, egyéb esetben nem!

Apámnak volt szokása egy olyan üzletbe venni az ajándékutalványt, mielőtt az üzlet bezárt volna, amiből 1 volt az egész városban, kicsi és ronda volt az árukészlete, és szinte soha senki az ég egyatta világon nem vásárolt ott! Ráadásul nagy címletekben adta az utalványt, amit ugye egyszerre el kell költeni, mert vissza nem adnak belőle!

Fél évig volt érvényes az utalvány, már minden egyes munkatársat, rokont, ismerőst, sőt ismeretleneket is végigkérdeztem, hogy valaki nem váltaná-e át nekem pénzre, mert én nem tudom elkölteni, de mindenkinek az volt a válasza, hogy ő nem vásárol ott vagy azt sem tudja, hol van... A legutolsó pillanatban sikerült mégis találnom egy embert, aki átváltotta nekem készpénzre az utalványt. Majdnem a kukában landolt 20.000 forint! És aztán a következő évben ugyanazt kaptam még egyszer... Majdnem sírtam. XD

2019. dec. 21. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!